Fejlődik a Honor rendszer, még több jutalom üti majd a markunkat

Fejlődik a Honor rendszer, még több jutalom üti majd a markunkat

Mostantól tényleg megéri jól viselkedni; rengeteg ajándékra tehetnek szert a becsületes játékosok.

Az átalakított Honor rendszer bevezetése új fejezetet nyitott a játék életének egy bizonyos szakaszában. A Riot Games nagy erőkkel dolgozik azon, hogy a toxic, sportszerűtlen játékosok számát minél hatékonyabban csökkentse, ehhez pedig a nyáron egy baromi ütős fegyverrel álltak elő: a teljesen megújított Honor rendszerrel.

Meddler újabb gondolatokkal jelentkezett, sok tervük van már most

Aioween | 18/01/11 14:38 Sok mindenről beszámolt Meddler: az új patch rendszerről, célzott képességekről és a minionok működéséről, az Unsealed Spellbookról, valamint a játék általános menetéről. Lesz miről beszélni. Meddlert igazán elkapta az ékszíj és nem spórolt a szavakkal, sem a mondanivalóval.

A Riot új játékszere más változásokat is magában hordozott, többek között, hogy a megszerezhető ingyen tartalmak (pl. kulcsok, ranked jutalmak) szigorúan ehhez lettek hozzákötve. A képlet egyszerű volt: ha jól viselkedünk, akkor mindent megkapunk, mi LoL-os szem-szájnak ingere, alacsony Honor szinttel viszont búcsút inthetünk ezeknek. Nos ez továbbra is így lesz, viszont a jutalmak száma drasztikusan felugrik a 2018-as szezonban. Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

A Honor szintek közé bekerülnek úgynevezett mérföldkövek. Ezek a 2. szinttől lesznek elérhetőek, és minden mérföldkőnél kitüntetésgömböket szerezhetünk majd, amelyek minden Honor szinten egyre értékesebb dolgokat rejtenek. Céljuk azonban nem csak a további motiváció a tisztességes viselkedésre, nagyon jól demonstrálják azt is, hogy merre járunk a Honor level 5 expedíció során.

Viszont, hogy ne csak a véletlen műve legyen amiért megdolgozunk, a Riot azt is közzétette, hogy a különböző szintek elérésével milyen jutalmakra számíthatunk. Lesz itt minden; ward skin, kétféle hőskinézet, emote, rengeteg kulcs és persze KE. Jöjjön a lista szintek szerint!

DICSTELEN

Ez annyira nem lesz meglepő, ezen a szinten semmilyen jutalom nem jár.

1. SZINT

Az 1. szint elérésével 1 db kulcsot kaphatnak majd azok, akik megtették az első lépéseket az élvezetesebb, sportszerűbb játék irányába.

2. SZINT

Egy emelettel feljebb a jutalom ugyanaz, viszont innentől kezdődik az igazi Honor climbolás feeling, ugyanis a 2. szinttől már megszerezhetjük a mérföldkövek kitüntetésgömbjeit.

2. SZINT MÉRFÖLDKÖVEI

Minden egyes kitüntetésgömb 2 kulcstöredéket fog magában rejteni.

3. SZINT

Hiába az 5 free kulcs az előző szinteken, az igazi looteső a harmadik emeletre érve fog megérkezni, itt ugyanis már egy kapszula üti a markunkat, benne megannyi jósággal.

A 3. SZINT MÉRFÖLDKÖVEI

4. SZINT

A kulcstöredékek száma itt már elég jelentős, plusz a level 3-as ingyen ward mellé most egy emote is jár.

A 4. SZINT MÉRFÖLDKÖVEI

ÖTÖDIK SZINT

A végső Honor szint elérésekor annyi mindent kapunk, hogy alig fér bele egy képbe. A kulcstöredékek sora mellett egy újabb emote VAGY ward skin fogja ütni a markunkat.

AZ 5. SZINT MÉRFÖLDKÖVEI

Végezetül pedig "A végtelenbe és tovább!" megtestesülése, ugyanis az 5. szint elérésével nem áll meg a küldetésünk. Az egész szezon során fogunk kapni 5. szintű kitüntetésgömböket, amennyiben végig megtartjuk a helyünket.

Jól látható, hogy nagy batyura lesz szükségünk, ha mindent elakarunk cipelni, a Riot nem sajnálta az anyagot a kapszulákból és gömbökből. Viszont van még egy nagyon fontos dolog, amely mellett nem lehet elmenni. Az új szezon kezdetével nem csak a Ranked rangok, hanem a Honor rangok is alaphelyzetbe kerülnek, DE a Riot nem felejtette el a becsületes játékosokat. Az előző szezonban elért szinted alapján fog megtörténni a visszahelyezésed.

Erről a képről gyönyörűen leolvasható, hogy akik részesültek a 7. szezon level 5 mámorából, azoknak csak egy lépésnyire lesz a looteső első felvonása. A Riot ígérete szerint azok a játékosok, akik tesznek a győzelemért, együttműködnek a csapatukkal, gond nélkül fognak tudni fejlődni, a Honorok pedig, amiket kapunk, csak még jobban gyorsítják a folyamatot. Ezenfelül, ha valaki netán visszaesne egy alsóbb szintre, nem kell tartania attól, hogy üres kézzel kell visszamásznia a régi pozíciójára, ugyanis a kitüntetésgömböket még egy leesés után is kapni fogjuk a fölfelé haladásért, ugyanez viszont a kapszulákra nem érvényes, azokból csak egyet kapunk, helyettük is gömb fog járni. Az új rendszerről egy részletes GYIK-ot találhattok ide kattintva. 

Nektek hogy tetszik a fejlesztés? Én alig várom az ajándék motyókat!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!