Egy meccsre a 100.000 dolláros torna döntőjétől a HellRaisers, nézd magyarul a meccsüket!

Egy meccsre a 100.000 dolláros torna döntőjétől a HellRaisers, nézd magyarul a meccsüket!

A Gambit és a Virtus.Pro az alsó ágon várja a folytatást.

A tegnapi napon folytatódott a Bets.net Masters elnevezésű, 100 ezer dolláros LAN, ahol a tier 1-es csapatok mellett néhány tier 2-3-as is helyet kapott. Előbbit a HellRaisers, a Gambit, a Virtus.Pro és a North, míg utóbbit a Fragsters, a forZE, a GODSENT és a Red Reserve képviseli. A versenynek a kijevi Cybersport Arena ad helyet.

Az elődöntőben a HellRaisers a dán Fragsters-szel játszott, ami a papírformának megfelelően egy elég sima 2:0 volt DeadFoxéknak. Az első pályát, Traint 16:8-ra, míg a másodikat, Overpasst 16:12-re nyerték, ezzel pedig bekerültek a verseny felső ági döntőjébe. Itt az ellenfelük a North lesz, ha pedig őket is megverik, akkor esélyesek lehetnek az 50 ezer dolláros fődíjra és a StarLadder S5-ös kvalifikációs helyre! Ha mégis kikapnának, akkor sincs semmi veszve, hiszen az alsó ágról még bejutnak a nagydöntőbe - ez pedig ma este 6 órától kiderül.

A másik két "nagyágyú", a Virtus.Pro és a Gambit már leesett az alsó ágra. A lengyel csapatot a Fragsters, míg a kazahokat a North ütötte ki. Ők a GODSENT-tel és a Fragsters-szel csapnak össze a mai nap folyamán, de a cikk írása közben már megy a Gambit és a Fragsters meccse, ahol éppen hatalmas meglepetés érik.

A küzdelmek ma is folytatódnak, a menetrendet itt találjátok. Szerencsére magyar közvetítés is lesz az Esport1 révén, a délben kezdődő VP - GODSENT meccstől csatlakozunk be!

  • 9:00 Gambit - Fragsters (bo3)
  • 12:00 Virtus.Pro - GODSENT (bo3)
  • 15:00 alsó ági döntő (bo3)
  • 18:00 HellRaisers - North

Nézd meg starladder_cs_hu élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!



Közvetítések