A HR elverte a North-ot, bejutottak a Bets.net Masters döntőjébe

A HR elverte a North-ot, bejutottak a Bets.net Masters döntőjébe

Magyar közvetítésen szurkolhattok a HellRaisers-nek ma este, hogy elvigyék a kijevi torna kupáját.

A HellRaisers tegnap felülkerekedett a North-on a Bets.net Masters versenyén, ezzel pedig a felső ági döntőbe jutott a csapat, ami azt jelenti, már csak egyetlen lépés van hátra, hogy ott legyenek a StarSeries i-League 5. szezonjában és megnyerjék az 50 000 dolláros fődíjat. Nézzük is, hogy mi történt a dánok elleni rangadón!

Egy meccsre a 100.000 dolláros torna döntőjétől a HellRaisers, nézd magyarul a meccsüket!

A Gambit és a Virtus.Pro is az alsó ágon várja a folytatást.

HellRaisers 2-0 North

Mirage-on indult a küzdelem, melyet a dánok választottak, de valószínűleg már a játék korai szakaszában meg is bántak, hiszen a HR nagyon erős T oldalt játszott a szoros, 8:7-es eredmény ellenére is. A térfélcserét követően sem álltak le egészen 16:12-ig, teljes egészében dominálták a pályát. Jöhetett a folytatás, melynek Cobblestone volt a házigazdája. Az elbukott pisztolykör után ismét belendült a HellRaisers, 10:5-ös félidőt hoztak Mathias "MSL" Lauridsen gárdája ellen. Akármennyire próbálták, nem találtak ellenszert Özgür "woxic" Eker játékára a védekező oldalon, de később sem, hiszen a magabiztos előnyt nem adta ki a kezéből a HR és CT-ben hat további körrel kiegészítve az eddigieket, elverték a North-ot 16:5-re, így a széria végeredménye sima 2:0 lett.

A mai napon folytathatják a szép menetelést, ám előbb még eldől, hogy ki ellen játszanak majd. A Bets.net Masters mai programja az alábbi lesz:

13:00 - Fragsters vs North Bo3
17:00 - HellRaisers vs Fragsters/North Bo3

A döntőben előnnyel indul a HR, ugyanis a vétózás során először választhatnak és csak utána jönnek a tiltások. A pontos menet ez lesz:

- A HR választja az 1. pályát
- Ellenfelük tilt
- A HR tilt
- Ellenfelük választja a 2. pályát
- A HR tilt
- Ellenfelük tilt
- A bent maradt pálya lesz a 3. pálya

A mérkőzéseket csak úgy, mint tegnap, ma is magyar nyelven hozza el nektek stábunk a következő csatornán:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Közvetítések