Riport: Már a shox-terv megvalósításán dolgozhat a G2

Riport: Már a shox-terv megvalósításán dolgozhat a G2

A vegyes eredmények után hamarabb eljöhet az NBK-féle csapat vége és shox visszatérése, mint azt eddig sejtettük.

Meglepetésként futott be tegnap este a HLTV riportja, miszerint a G2 már a B-terven gondolkodik CS:GO csapatát illetően. A Richard "shox" Papillon nevével fémjelzett gárda jóval hamarabb nyeregbe ülhet, ugyanis a sikertelenségek miatt a Nathan "NBK" Schmittbe vetett bizalom megingott, ötletét már el is vethették Carlos "ocelote" Rodríguezék.

Mint a HLTV beszámolójából is kiderült: az eredeti tervek szerint NBK egészen a londoni Majorig kapott időt, hogy irányítóként bizonyítson. A DreamHack Masters Marseille-es utolsó hely, illetve az IEM Sydney-n elért top nyolc úgy tűnik nem elég a vezetésnek. De az sem segít, hogy Óscar "mixwellCañellas szerint nagyon rossz a környezet, mert nem minden társa tesz bele 100%-ot a projektbe. Ez alatt egyre egyértelműbb, hogy Kenny 'kennyS" Schrubot értette, aki a jelenlegi gárdából egyedül mondott igent shox ötletére márciusban.

Vannak azonban új fejlemények, kezd körvonalazódni, hogy kikből is áll majd shox csapata. Kévin "Ex6TenZ" Droolans és Edouard "SmithZz" Dubourdeaux neve eddig is biztos volt, KennyS szíve is feléjük húz, de az ötödik játékos kilétéről csak pletykák voltak: szinte a teljes francia szcéna szóba került valamilyen úton-módon. Meglepetésre nem a legesélyesebbek, mint Cédric "RpK" Goipouy vagy Mathieu "ZywOo" Herbaut lehet a befutó, hanem akire a legkevésbé számítottunk: NBK. A háttérben húzódó ok nagy valószínűséggel a következő Major lehet, ugyanis shoxéknál csak ketten lennének, akik Bostonban top nyolcban végeztek a G2 neve alatt, és kell egy harmadik játékos is, hogy megtarthassák indulási jogukat, vagyis a Legenda státuszt.

A 23 éves játékos az értesülések szerint még nem döntött még, de az ő beleegyezése egyértelműen azzal járna, hogy hamarosan megtörténik a forgatás, és az alábbi felállással folytatja a G2:

Richard "shox" Papillon
Kenny 'kennyS" Schrub
Kévin "Ex6TenZ" Droolans
Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
Nathan "NBK" Schmitt

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!