Riport: Hamarosan oszolhat a Space Soldiers

Riport: Hamarosan oszolhat a Space Soldiers

Könnyen lehet, hogy belső viszály a kilépés fő oka.

Futótűzként terjedt el az alábbi hír Twitter-en, miszerint a Space Soldiers játékosai elhagyják a szervezetüket, ami lassan 2 éve ad otthont számukra.

Rájár a rúd az elmúlt időszakban a Space Soldiers-re. A legutóbbi 11 meccsükből 10-et elvesztettek. Se az ESL Pro League-ben, sem pedig a DreamHack Mastersen nem sikerült kijutniuk a csoportjukból, így egészen idáig feltételezhettük csak, hogy van valami baj a csapattal. A mai nappal szinte biztossá vált, hogy valami történni fog a szervezet és a játékosok között, ami nem feltétlen egy boldog történet része lesz.

Több, nagyobb e-sportban jártas személy is megszólalt már ebben a témában, elmondták a véleményüket, illetve mindazt, amit ők tudnak/gondolnak, ilyen volt például Richard Lewis, akinek a hangja szerintem mindenki számára ismerős lehet:

Richard arról beszél nagy vonalakban, hogy a szervezet úgy döntött, hogy megválik ngiN-től, amit a többi játékos nehezményezett és tiltakozott is ellene, emiatt most elvileg egy kisebb „sztrájkot” hajtanak végre, minden közösségi felületükről eltávolították az "anyaotthont", ezt egyébként neL, a Flickshot.fr alapítója két tweetben írta meg, amiben megemlíti a rendkívül hosszú időtartamú szerződést a botrányosan alacsony fizetéssel, és ami a legfontosabb, minden formában tilos a kivásárlása a tagoknak, tehát ha például a FaZe úgy dönt, kellene nekik XANTARES, akkor azt csak a szerződés lejárta után lehetne megvalósítani. NeL egyébként reménykedik abban, hogy a lehető legjobbat hozzák ki a kialakult szituációból a csapat tagjai.

Aztán itt a másik véglet is, ugyanis sokan csak egy úgynevezett "bait"-nek gondolják ezt az egészet, amivel az SS játékosai fel akarják hívni magukra a figyelmet, utalva arra, hogy valami nagy történik.

Csak találgatni tudunk, a játékosok Twitter fiókjai teljesen feketébe borultak, a Space Soldiers szervezeti Instagram fiókot kikövették, minden elérhetőséget leszedtek. Reméljük, hogy csak apró nézeteltérés lesz, de nem lehet tudni, hogy mi fog történni. Lehet, a török profiknak még jót is fog tenni a váltás, -de ez már a jövő zenéje.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!