Riport: NBK kimarad shox csapatából

Riport: NBK kimarad shox csapatából

Egy francia híroldal értesülése szerint shox új ötödiket szemelt ki álomcsapatához.

Richard "shox" Papillon eredeti terve az volt, hogy Nathan "NBK" Schmitt lesz az ötödik ember a sokak által csak "Francia álom"-ként emlegetett csapatban, ám a Flickshot értesülése szerint a felállás többi tagja nem hajlandó együtt játszani a 23 éves játékossal. A megoldás ezért nem NBK, hanem az az Alexandre "bodyy" Pianaro lehet, aki korábban nemet mondott shox hívására.

A G2 korábbi irányítója a szervezet podcastjában már mesélt arról, hogy kikkel nem szerette volna tovább folytatni a közös munkát; a távozók akkor NBK és Dan "apEX" Madesclaire lettek volna, helyettük pedig Kévin "Ex6TenZ" Droolans és Edouard "SmithZz" Dubourdeaux érkezett volna. bodyy-n állt vagy bukott akkor a dolog, azonban ő nem hitt a projektben, –így az elbukott.

Kenny "kennyS" Schrubbal és bodyy-val az oldalán shoxnak van esélye arra, hogy megtartsa a Legenda státuszát a következő Majorre, mivel az ELEAGUE 2018-as, bostoni tornáján a TOP 8-ban végeztek. shox csapata és a G2 jelenleg is tárgyalnak, de lehetséges, hogy a szervezet piacra dobja a játékosait, ezzel pedig megadják a lehetőséget egy másik szervezetnek, hogy beújítson egy legendás csapatot a FACEIT London Majorre. A hoppon maradt 3 játékos, azaz NBK, apEX és Óscar "mixvellCañellas jövője egyelőre kérdéses, nem tudni, hogy együtt folytatják két másik játékossal.

Az újonnan alakult francia-belga csapat a következőképp festhet, ha a Flickshot információ igaznak bizonyulnak:

Richard "shox" Papillon
Kévin "Ex6TenZ" Droolans
Kenny "kennyS" Schrub
Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
Alexandre "bodyy" Pianaro

Nyitókép: HLTV

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!