Lengyel fölénnyel folytatódott a StarSeries a második napon

Lengyel fölénnyel folytatódott a StarSeries a második napon

Mindeközben a Gambit már ki is esett a tornáról az utolsó helyen.

Embert próbáló kihívás ezidáig a StarSeries i-League 5. szezonja. A legtöbb nagy csapat jól teljesít a Bo3 svájci rendszerben, azonban meglepő fordulat, hogy a második nap után az AGO az egyik 2-0-ás csapat, míg alig egy órával ezelőtt ki is esett a tornáról. Ebben nagy szerepe volt tegnap a Virtus.pro-nak, akiktől aligha várta volna bárki ezt a teljesítményt. Nézzük is, hogy mi történt Kijevben tegnap a két csapat között, illetve milyen eredmények születtek a második játéknapon!

Virtus.pro 2-0 Gambit

Mirage-on indult a viadal, a Virtus.pro remek pisztolykörrel kezdett be, ahol Filip "NEO" Kubski és Pawel "byaliBieliński ragyogtak a támadó oldalon. Nem is lehetett őket megállítani egészen a 6. körig, amikor is a Gambit végre magához tért. A folytatásban szoros körök jöttek és mentek, teljes kontrollt azonban egyik csapat sem szerzett, ami 8:7-es körarányt jelentett a félidő végére.

A második etapban a VP –egy jó pisztolykör és az azt követő két anti-eco-nak hála- megtartotta előnyét. Nagyon hamar elérték a meccspontot, azonban 15:10-nél nem tudták lezárni a pályát, és jöhetett a Gambit visszatérése. Ez sikeres is volt, tehát hosszabbításban dőlt el Mirage sorsa. Összeszedte magát a lengyel gárda, és csak sikerült megnyerni a pályát 19:17-re, amiben nagy szerepe volt minden játékosnak, –de kiemelném Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowskit (aki ezúttal remekelt az AWP-vel a kezében), és byalit, aki az utolsó körben 2v4-et hozott vissza, ami gyakorlatilag megnyerte nekik Mirage-t.

Trainen folytatták a küzdelmet a csapatok, ahol végre megszerezte a széria első és egyetlen pisztolykörét a CT-ként kezdő Gambit. A VP azonnal visszavágott a következő ecoban. Technikai szünetkérés érkezett, ami igen hosszasan elnyúlt sajnos. A mérkőzés folytatásában sem maradt el azonban az adok-kapok, oda és vissza mentek a körök, mígnem a Gambit csak elhúzott 9:6-ra a félidő végére.

Fordulás után azonban a VP került a nyeregbe, a gyeplőn pedig nem igazán engedtek már a meccs végéig annak ellenére sem, hogy volt itt 13:9 is az eredményjelzőn. Ismét pasha volt a hős, pár clutch-helyzetet lehozott a második etapban, amivel egyenlíteni tudtak, innentől pedig nem lehetett megállítani a lengyeleket, hamarosan lezárták Traint 16:13-ra, és megnyerték a szériát 2-0-ra. A mai napon 15:00-tól a Natus Vincere ellen vonul a Virtus.pro. Kváncsian várjuk, hogy ott mit alkotnak a lengyelek.

A második nap további eredményei: NRG 1-2 North, Natus Vincere 2-0 VG.Flash, Renegades 1-2 HellRaisers, mousesports 2-0 TyLoo, SK 2-0 AVANGAR, GODSENT 1-2 Liquid, AGO 2-0 NiP

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Közvetítések