Vérre menő küzdelem várható a kölni csoportkörben

Vérre menő küzdelem várható a kölni csoportkörben

A szervezők bejelentették az ESL One Köln csoportjait, és az első kör párosításait is.

Alig egy hét múlva újra beveszik a rajongók és a világ legjobb csapatai a Counter-Strike katedrálisaként is ismert LANXESS Arénát. A következő ESL One eseményen július 3-8. között 16 csapat játszik majd a 300 000 dolláros összdíjazás oroszlánrészéért.

A szervezők tegnap este megmutatták, hogy hogyan fest a két csoport, illetve kik játszanak egymás ellen az első körben. A formátum, mint a legtöbb ESL tornán, itt is vigaszágas-kiesés rendszer lesz Bo1 nyitómeccsekkel, majd egészen a döntőig Bo3 mérkőzésekkel. A nyolcas csoportokból csupán három-három gárda juthat be a rájátszásba. Akik veretlenül teljesítik a csoportkört, azok rögtön az elődöntőben találják magukat, míg a többiek a negyeddöntőkben.

A csoport B csoport
Astralis FaZe
NiP Renegades
ENCE B.O.O.T-d[S]
Cloud9 MIBR
mousesports fnatic
G2 BIG
Gambit North
Natus Vincere Liquid

Első ránézésre igen keménynek tűnik mindkét kalap, de nincs ebben semmi meglepő, hiszen a torán a világ legjobb 15 csapatából 14 is részt vesz. Az esemény fényét tovább növeli, hogy amennyiben a FaZe nyer, úgy elsőként kaparinthatják meg az Intel Grand Slamért járó 1 000 000 dollárt, aki pedig megállítja őket a döntőben, az 100 000-rel lesz gazdagabb. Alább pedig az első kör párosításai láthatóak a várható kezdés idejével együtt, közép-európai nyári időszámítás szerint:

12:00 Astralis vs ENCE
12:00 NiP vs Cloud9
13:10 mousesports vs Gambit
13:10 G2 vs Natus Vincere
14:20 FaZe vs B.O.O.T-d[S]
14:20 Renegades vs MIBR
15:30 fnatic vs North
15:30 BIG vs Liquid

Az első napon nem csak ezek a mérkőzések, hanem a második menet is látható lesz: már Bo3 meccsekkel tarkítva. Természetesen az ESL One Kölnt teljes egészében követhetitek majd a magyar nyelvű közvetítésünkön, július 3-8. között itt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!