Rain egy usp ace-szel indította a 300.000 dolláros versenyt

Rain egy usp ace-szel indította a 300.000 dolláros versenyt

Nem siette el a norvég, csak az első pálya első körében lőtte az ötöst.

A tegnapi napon elstartolt 300.000 dolláros ESL ONE Köln 16 csapatos versenye, ahol az ázsiai kvalifikációról érkező B.O.O.T-d[S] a világsztárokkal teli FaZe-zel találkozott a rendezvény első napján.

A szingapúri csapat, a zárt kvalifikáción a nagy rivális Tyloo-t sikerült legyőzniük az alsóágról feltörve. A BO5-ös döntőn egy map hátrányból fordítottak, végül 3:2-es győzelemmel sikerült a német versenyre jegyet szerezniük. Azonban a világranglista 59. helyezett csapat nem örülhetett sokáig, hiszen a világ jelenlegi második legjobb csapatát kapták ellenfélként a tornán.

A mérkőzés a papírforma szerint alakult, –azonban a meccs legelső körében a FaZe norvég sztárja, rain meg is alapozta az összecsapás hangulatát, rögtön egy USP ace-szel adott egy morális boostot a csapatnak és saját magának. A pálya Dust2, rain az A lerakót védi, a Short felől érkező támadók pedig a pisztolycső szerencsétlenebb oldalán állnak.

A B.O.O.T-d[S] egyébként derekasan helytállt az első félidőben: a FaZe javára 8:7 volt az állás, amikor térfelet cseréltek, de a második játékrészben már a FaZe dominált. Annak ellenére, hogy a pisztolykört elvesztették, T oldalon be is igazolták az erőfölényüket, két kör kivételével nem engedtek teret az ázsiaiaknak.

A következő mérkőzése a B.O.O.T-d[S]-nek az ausztrál Renegades lesz az alsóágban, őket a MIBR győzte le 13:16-ra. Elméletben itt is a Renegades az esélyesebb, de ha sikerül egy Overpasst, Nuke-ot, esetleg egy Traint választaniuk –ahol elég jó a győzelmi arányuk –akkor akár meg is lephetik Niftyéket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!