A virágminta után fürdőköpenyes mezzel támad a Grayhound

A virágminta után fürdőköpenyes mezzel támad a Grayhound

A DreamHack Stockholmra ismét röhejes ruházatot talált magának a Grayhound!

A Grayhound komolyan megreformálja a mindenféle sportruházatokkal és ultramodern, ilyen-olyan speciális anyagból készült mezek világát az utóbbi egy hónapban. Sanghajban virágmintás ingekkel mutatták meg a világnak, hogy náluk lazább profi csapat nem létezik, –és már azt is imádták a rajongók.

De amit most mutattak be, azért szabályosan meg fog őrülni mindenki, mert Dickstacy-ék ezúttal még tovább mentek, és a tengerpartiról szauna stílusra váltottak, ugyanis az ingeket fürdőköpenyekre cserélték! A formaújító öltözködésről a tegnapi médianapon készült egy fénykép, és szerintünk ez a legzseniálisabb viselet, amit e-sportolóra valaha ráaggattak egy versenyen.

Nem tudunk róla, hogy valahol lehet-e vásárolni majd esetleg Grayhound inget vagy fürdőköpenyt, –de reméljük minél hamarabb a boltokba kerül, mert ez lehet a tökéletes e-sportruházat versenyzőknek és rajongóknak egyaránt! Persze ez majd kiderül akkor, ha Stockholmban jól teljesítenek a köpenyeikben, ugyanis a DreamHack Masters legújabb állomása ma indul, és kapásból nyitómeccset játszanak az Astralis ellen 12:00-tól.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Közvetítések