Rengeteg grafikai és egyéb beállítási lehetőséggel jön a Battlefield V

Rengeteg grafikai és egyéb beállítási lehetőséggel jön a Battlefield V

A szerencsések ma már közelebbről is szemügyre vehetik. 

Szép napra ébredtünk ma reggel, ugyanis az előrendelők és az EA/Origin Access előfizetők számára elérhetővé vált a Battlefield V bétája, amit két nap múlva már mindenki letesztelhet. Szerencsére igencsak kellemes gépigényt kapott a játék, amiben eddig nem látott beállítási lehetőségeket találhatunk, –mind a konzolos, mind pedig a PC-s verzióban.


A PlayStation 4-en és XBOX ONE-on debütáló konzolos változatban rengeteg dolgot megváltoztathatunk: testreszabhatjuk kontrollerünk vibrálását, 0-tól 100-ig terjedő skálán megadhatjuk a zoomolás érzékenységét, de –többek közt– különböző gombkiosztási sémák közül is választhatunk. 

Természetesen a legújabb részben is szinte teljes mértékben testreszabható a felhasználói felület, hogy tényleg csak azokat a dolgokat láthassuk viszont a képernyőn, amikre leginkább szükségünk van. Többek így beállíthatjuk, hogy milyen módon jelezze nekünk a játék a sikeres fragjeinket, milyen színjelzéssel mutassa a leadott fejlövéseinket, de ha szeretnénk, akkor akár az egész HUD-ot láthatatlanná tehetjük


Valószínűleg a legtöbben igazán annak fognak örülni, hogy a különböző grafikai lehetőségek állítgatásával rendkívül jól testre tudjuk majd szabni a Battlefield V látványvilágát, ami akkor is jó lehet, ha szeretnénk némi extra erőforrást kicsikarni hardverünkből a játék optimális futtatásáért.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!