Seizedet kidobták az FPL-ből és több aktív profi is követheti!

Seizedet kidobták az FPL-ből és több aktív profi is követheti!

Seizedet később apEX és hAdji is követheti, ha nem változtatnak a játékukon.

Nemrégiben hallhattunk arról, hogy az amerikai FPL-t kicsit megtépázták a szervezők és jó pár remek játékost visszaraktak az FPL-c-be, vagy éppen próbaidőre tették, ami azt jelenti, hogy ha nem javít a játékán vagy a viselkedésén, akkor követi a többieket az Challangerbe. Természetesen ahogy ott véget ért a nagy armageddon, mikey-ék rátértek az európai FPL-re is, ahol jó pár meglepetés született:

"Sziasztok srácok, köszönjük a szavazatokat. Ezek segítettek abban, hogy jó pár nehéz döntést meghozzunk az előző hetekben és hónapokban mutatott teljesítmények alapján. Sokat javítottunk az NA FPL-en eddig, így most ezt szeretnénk elérni EU-ban is.

Kiesők: Seized, Lolipop, Stark, Luzu, ex-QBF, biohazard, kalinka, supra, fredi, sperr, thomas

Próbaidő: kreaz, loba, rambo, hAdji, apEX

A próbaidőn lévő játékosok még kapnak egy kis időt, hogy összeszedjék magukat és vagy jobban játszanak vagy javítsanak a hozzáállásukon. Ez nem egy teljes lista és még több embert visszarakunk majd az FPLC-be aktivitási problémák miatt."

A szövegben kiemelt játékosok az igazán fontosak, legalábbis számunkra. Seized azonnali kipakolása elég hirtelen jött és a Na'Vi-ban töltött évei után soha nem gondoltam volna, hogy már a FACEIT-en sem állja meg igazán a helyét.

Emellett az egész ex-QBG-et kidobták mikey-ék és biohazard neve érdekes még számunkra, akit valószínűleg sokan nem ismertek, de ő volt az egyetlen olasz FPL játékos, aki akár profi babérokra is törhetett volna, de úgy néz ki, hogy a CS-ben és sok más e-sport játékban továbbra sem lesz olasz sztár.

A próbaidős játékosok sorsa is nagyon érdekes, hisz rambo egy kiváló streamer játékos mikey pedig azt mondta, hogy ő lehetne a példa minden CS:GO streamer számára, aki az FPL-ben játszik, de most mégis próbaidőre került, ahogy a négyszeres FPL bajnok loba is. Mellettük a két francia, hadji és apEX is próbaidőn van, de meglepődnénk, ha végül bármelyikőjüket visszasorolnák az FPLC-be. Mindenesetre láthatjuk, hogy senki nincs biztonságban, ha rosszul teljesít, így tényleg egy elit bázist szeretne kiépíteni a FACEIT és még egy aktív profi sincs biztonságban, ha rosszul játszik vagy nem oda illő magatartást alkalmaz.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!