4 hős, aki még mindig csak 1 hőskinézettel rendelkezik

4 hős, aki még mindig csak 1 hőskinézettel rendelkezik

A játékban négy olyan karakter is van, akik csak egyetlen kinézettel rendelkeznek, pedig már lassan rájuk férne egy második.

Ha van egy kis szabadidőtök és az unalmasabb percekben átpörgetitek az eddig megjelent kinézetek listáját, akkor rájöhettek, hogy a hősgúnyák eloszlása néhol nincsen jól elosztva. Vannak ugyanis olyan karakterek, akikre akár 5-6 kinézet is megjelent az évek során, de gyakran találkozunk azért olyanokra is, akikre csak 2-3 skint adtak ki a készítők. Na és van a futottak még kategória, pontosabban azok a hősök, akiket valamilyen oknál fogva elfelejtett a Riot Games. Éppen ezért náluk csak egy darab kinézetet lehet elérni, azt amivel beléptek a League of Legends varázslatos világába. Na de ne is húzzuk tovább ezt a dolgot, lessük meg közösen, hogy melyik az a négy hős, akikről az előbb beszéltünk!

4. Pyke

Pyke 2018. május 31-én került be az élő szerverekre, pont úgy, ahogy eddigi egyetlen plusz kinézete a Sand Wraith Pyke (1350 RP) is! Ez azt jelenti, hogy már több, mint 140 napja bent van a játékban úgy, hogy nem kapott semmi újdonságot, –legalábbis ezen a téren. Ez azért még nem számít olyan soknak, főleg akkor, ha majd az "első karakterről" mesélünk nektek, de az biztos, hogy ráférne egy-két új kinézet.

3. Ornn

Ornn is hasonló cipőben jár, mint az előbb emlegetett Pyke. A topos karakter 2017. augusztus 22-én jelent meg, pont úgy, ahogy egyetlen kinézete a Thunder Lord Ornn (1350 RP) is. Ez azt jelenti, hogy több, mint 420 napja próbálja legyőzni ellenségeit, ugyanabban a gúnyában. 

Három koreai challenger pick, amiért idehaza reportolnának

Huzsi, Deitaro | 18/10/28 09:10 Manapság az ember igyekszik előre kitalálni, ki ellen fog játszani, kit érdemes bannolni és ő maga mit hozzon. Ez sűrűn okoz kellemetlenséget és gyakran láthatunk olyan pickeket, amiktől legszívesebben egyszerűen kilépnénk a lobbyból. Nos, Koreában ez máshogy meg, –főleg Master és Challenger szinten–, ahonnan is elhoztunk nektek három furcsa, már ha nem egyenesen értelmetlennek tűnő picket.

2. Camille

Camille 2016. december 12-én került be az élő szerverekre. Igen, jól számoljátok, lassan két éve (nagyjából 676 napja) van jelen a játék történelmében ugyanazzal a kinézettel. Igaz, hogy a Program Camille (1350 RP) egy nagyon jól sikerült kinézet, de mi szívesen látnánk már valami újdonságot ennél a leányzónál.

1. Ivern

Na és végül elérkeztünk ennek az igen szomorú "játéknak" aranyérmeséhez is, aki nem más, mint Ivern. A karakter ugyanis már több mint két éve (körülbelül 745 napja) van bent a játékban ugyanazzal a kinézettel: a Candy King-el. Igaz, hogy ez a kinézet nagyon jóra, és mondhatni morbidra sikeredet, –de mi szívesen látnák már egy újabbat, ami jobban összhangban van a karakterrel.

Az itt felsorolt hősök közül Ti melyikre szeretnétek végre egy új kinézetet?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.