FAME: a történet vége

FAME: a történet vége

Az elkerülhetetlen vég utolérte a legerősebb európai klánt is.

Az elmúlt hetek a FAME körül kialakult botrányról szóltak, hiszen az oszlopos tagok kiléptek, megalapították ROIDS névre hallgató új klánjukat, majd a két rivális többször is egymásnak feszült, de a csatákban többnyire a ROIDS bizonyult jobbnak.

Dakillzor kilépett, a FAME feloszlik

Dakillzor október 5-én jelentette be Facebook oldalán, hogy kilép a FAME-ből. A klánt újra felépíteni túl sok időbe kerülne, amibe jelenleg nem szeretne energiát fektetni. Akik maradtak, azoknak megköszönte, hogy megpróbálták életben tartani a klánt, és megérti, ha csalódtak benne. A jövőben a CSA kötelékeiben harcol majd. A többiek pedig valószínűleg olyan klánokhoz fognak csatlakozni, mint a NOMI, a GX vagy épp a ROIDS.

A FAME eredményei

Az évek folyamán a FAME csak úgy halmozta a jobbnál jobb eredményeket. Szinte az összes CW kampányt és eseményt győzelemre vitték, ahogy a szerverek közti bemutatómérkőzéseket is rendre megnyerték. A legjobb orosz klánt 7:5-re verték, míg az amerikaiak legjobbjai labdába se rúghattak ellenük. Végül, de nem utolsó sorban a Wargaming.net League utolsó éveiben az európai profi ligában szinte csak FAME tagok alkotta csapatok (DiNG, GoHard, Oops) játszották a döntőket.

Talán a FAME-nek vége, de a ROIDS története még csak most kezdődik!

A ROIDS a héten átvette a FAME Facebook oldala felett az irányítást, így róluk a Twitch streameken kívül a régi FAME - deal with it oldalon hallhattok majd. Reméljük, hogy legalább olyan jó –ha nem sikeresebb– klánt hoznak majd össze, mint amilyen elődjük volt!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.