Az elődöntőkkel folytatódik ma az ECS texasi döntői

Az elődöntőkkel folytatódik ma az ECS texasi döntői

A NiP az Astralis, míg a North a Made in Brazil ellenfele lesz ma este.

Még csütörtökön indult a FACEIT által rendezett ECS hatodik szezonjának döntői, ahol nyolc csapat –négy európai és négy amerikai– küzd meg a 660 ezer dolláros összdíjazásért, mely versenyen érdekes felvetések is napvilágot láttak, gondolván itt Xyp9x esetére, melyről már itt is olvashattatok bővebben.

NiKo több profit is meggyanúsított a füst trükk használatával

Elszabadultak az indulatok a MIBR vs. Astralis meccs után.

Az " A " csoport első két helyén a Made in Brazil illetve a jelenlegi világelső Astralis végzett, így a mousesports és az edzőjükkel kiegészülő Cloud9 csapatának nem jött össze a csoportból történő kijutás. A " B " csoportban óriási meglepetésre pályát sem nyerve esett ki a Team Liquid, hiszen a nyitómérkőzésükön attól a North-tól kaptak ki, akik végül csoportjuk második helyén végeztek, a kiesés ellen zajló mérkőzésüket pedig az NRG ellenfeleként bukták el 2-0-ra. A csoport legjobbja pedig a Ninjas in Pyjamas lett, akik miután megverték az NRG ötösét, a győztesek mérkőzésén 2-0-ra verték a North-ot.

A csoportkörök legjobb mérkőzését azonban az Astralis MiBR összecsapás adta, hiszen az első pályát ugyan megnyerte a dán csapat 16-10-ra, a brazilok óriásit küzdöttek a másik két pályán. Train-en dupla hosszabbításban végül 22-20-ra győztek, a mindent eldöntő Inferno-n pedig 16-14-re verték a világelső csapatot.

Az ECS tehát az elődöntőkkel folytatódik, ahol a Ninjas in Pyjamas az Astralis ellenfele lesz majd magyar idő szerint este 7 órától, majd 22:00-kor veszi kezdetét a Made in Brazil és a North összecsapása. Izgalmakban tehát nem lesz hiány, kérdés, hogy a csöpörtkörökben jó formáját mutató NiP tud-e tovább brillírozni, és a North tud-e meglepetést okozni a brazilok ellen.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!