Egy játékos bemutatta az eddigi legszerencsésebb Hunting Rifle fejest

Egy játékos bemutatta az eddigi legszerencsésebb Hunting Rifle fejest

Ő maga is a legmákosabbnak tartja, és könnyen lehet, hogy nem téved!

A Fortnite világában rengeteg érdekes pillanattal találkozhatunk, –elvégre egy olyan játékban, ahol 100 ember veti le magát egy szigetre szinte kizárt dolog, hogy ne történnének vicces bakik, nagyszerű play-ek, vagy épp orbitálisan mákos lövések.

Ingyenes emote-ot kapunk a Disney-s üzlet miatt

Az Epic minden játékosát egy ajándék emote-tal lepi meg a "Ralph lezúzza a netet" című film érkezése miatt!

Ezúttal az utóbbi került a rivaldafénybe, JOS5893 nevű játékos nem kicsit elvétette a célpontját, a lövedéke azonban így is beadott neki egy killt jó 220 méterrel odébb.

Luckiest Hunting Rifle Shot Ever from r/FortNiteBR

JOS és egy másik játékos egyszerre érkeztek le Leaky Leak kilátójának tetejére, főhősünk pedig az ablakon át benyúlta az ellenfelétől a Hunting Rifle-t, amivel aztán megpróbálta leszedni őt, de végül célt tévesztett. A golyó persze így sem ment pocsékba, 226 méterrel távolabb ugyanis elkapott egy játékost, aki még csak a talajra sem tudott így leérkezni.

Kíváncsiak lennénk, hogy miként reagált NTB Aspect nevű játékos erre a hirtelen halálra, de ez valószínűleg már örök rejtély marad.

Ám, ha már szót ejtettünk a nap –vagy inkább a hét– nyerteséről, akkor nézzük meg a másik oldalt is. A 9. heti küldetések döntő többségben a robbanó fegyverek köré épülnek; mindenki azon dolgozik gőzerővel, hogy megcsinálja őket, ugyanis a robbanó fegyverek gyengítése óta jóval nehezebb hozzájutni ezekhez. Jrathje10 nevű játékos aknavetővel aprította épp az ellenfelét, amikor az előkapott egy rakétavetőt, így vetve véget Jrathje életének. Ám az ő utolsó gránátja is végzett a célponttal, csak épp a küldetést már nem adta be.

If you die before your explosive gets the kill or damage it does not count towards weekly challenges from r/FortNiteBR

Úgy fest, hogy a rendszer nem számolja be a gyilkosságot, hogyha te magad a gyilkosság előtt meghaltál. Ezzel a jelenséggel nyilván nem fog sok játékos találkozni, de pontosan ezért került be ide is, mert igen ritka pillanat, hogy így jöjjön ki a lépés! A véletlen bizony nagy erővel bír egy olyan játékban, amely számos tekintetben a véletlenekre épül.

Nektek volt már hasonló szituációtok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!