Ingyenes emote-ot kapunk a Disney-s üzlet miatt

Ingyenes emote-ot kapunk a Disney-s üzlet miatt

De nem árt sietni, ugyanis az akció limitált idejű!

Nem olyan rég az adatbányászok előszedtek egy pár másodperces videót, amin Rontó Ralph-ot láthatjuk, ahogy integet nekünk. Később ez a videó felkerült Risky Reels mozivásznára is, így erősítve meg a hírt, miszerint az Epic és a Disney üzleteltek egy sort e film alkalmából.

Most azonban az Epic emeli a tétet, frissen ropogósan jelent meg az in-game hírek között, hogy egy ajándék emote-ot is kapunk, amit pontosan 0 V-buckért kiválthatunk az Item Shopban.


Fontos kiemelni, hogy ez csak limitált ideig érvényes akció, feltehetően a következő Item Shop váltáskor már el is tűnik, így nem árt sietni. Az Epic-nek egyébként már nem ez az első filmes üzletelése, de az első olyan, ami során egy ingyenes emote-ot kapnak a játékosok. A Marvelnek köszönhetően tavasszal egy komplett játékmódot kaptunk Thanos köré építve, így azt hiszem bátran kijelenthetjük, hogyha az Epic megegyezik valamin egy filmkészítővel, az nekünk csak jó lehet.

Összességében egyébként ez a második olyan eset, hogy lehetőségünk nyílik ingyenesen megszerezni egy emote-ot, az elsőt még az ötödik szezonban kaphattuk meg, ha beállítottuk a kétfaktoros bejelentkezést.

Nektek hogy tetszik az ajándék emote?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!