Soldiers of Fortune: A januári CW kampány részletei

Soldiers of Fortune: A januári CW kampány részletei

Hat tier X-es tank közül választhattok a Soldiers of Fortune nevet viselő januári CW kampányon.

Január 21-én kezdődik a januári CW kampány, ami a Soldiers of Fortune nevet viseli, és a klánok egészen február 4-éig küzdhetnek meg a különféle értékes nyereményekért. Ha még nincs klánod, akkor minél hamarabb csatlakozz egyhez, mert a jutalmak között ott lesz az Object 907, és az új tier X-es brit nehéz tank, a Chieftain is.

Minden parancsnok egy tankot választhat magának az alábbi hatból, amikről részletes elemzéseket is készítünk nektek jövőhéten, hogy könnyebb legyen a döntés. A hat megszerezhető egység tehát a Chieftain, a 121B, a T95E6, a VK 72.01 (K), az M60 Patton és az Object 907.

Azok a játékosok, akik bekerülnek az Alley of Fameba, kötvényt, jelvényt és medált szerezhetnek, –sőt, a legjobb 10%-ba jutók megkapják az lentebb látható Lightning stílust.

Ez még nem minden, ugyanis a résztvevőknek lehetőségük lesz akár 3.000 kötvényt, 2 veterán, 2 digitális és 2 digitális álcázás stílust, 1 emblémát, 3.350.000 kreditet, 20 nap prémium és 48 darab személyes tartalékot szerezni. A klánok között nem mellesleg 8.415.000 arany kerül kiosztásra!

Sok szerencsét kívánunk minden magyar klánnak, és reméljük, hogy minél több jutalom tankot sikerül nyerni az esemény alatt!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.