Exkluzív magyar közvetítéssel érkezik az év legfontosabb CS:GO versenye!

Exkluzív magyar közvetítéssel érkezik az év legfontosabb CS:GO versenye!

Az MNEB szünetében sem unatkozunk majd, érkezik a Major, amit magyarul is nézhettek nálunk.

Újabb év, újabb IEM Katowice veszi kezdetét február 13-án. Az év első Major versenyének először Katowice ad otthont, ahol 3 héten át zajlanak az összecsapások. A hivatalos angol stream mellett persze magyarul is megtekinthetitek a meccseket, hiszen örömmel jelentjük be, hogy

az idei első Majort az Esport1 TV-n láthatjátok magyar kommentátorokkal!

Febráur 13-án, szerda délután pontban 13:00-kor kezdődik az első mérkőzés, ami a kvalifikációt és a Majort is hivatalosan elindítja. A Kihívók hetén összesen 16 csapat vesz részt, amiből 8 jut tovább a következő állomásra. Rendhagyó módon ezúttal BO1-eket láthatunk, ahol már a párosítások is máshogy zajlottak, mint az eddigi Majorökön. A csapatokat kérték meg arra, hogy rangsorolják egymást, majd eszerint állították össze az első kör meccseit. Minden továbbjutást vagy kiesést eldöntő mérkőzést viszont BO3-ban játszanak le a csapatok.

Ezt a maratoni CS:GO ünnepélyt viszont nem lehet csak az E1 TV szokásos kommentátoraival végigcsinálni, (orobeRto, leszklareN, Vangelis, PiciBear, zeneszerzo, damilosK) ezért mellettük a TheWarRoom casterei (kuLi és Res1st) és végül, de nem utolsó sorban még az MNEB két játékosa (gabesson és seb1) is a szakértői asztalnál várnak majd titeket. Természetesen nem csak a CS:GO élmény és a remek kommentátorok miatt érdemes nézni majd a streamet, mivel a megváltozott drop rendszer miatt most már garantált Souvenir ládák is várhatnak minket, ha eleget nézzük a Majort és megvesszük a Viewer Pass-t. Arról, hogy ez mit is takar pontosan, itt írtunk korábban.

Az utolsó 16 csapat küzdelme, ahol már DeadFoxszal is találkozhatunk február 20-án rajtol. Gyertek és nézzétek velünk együtt az év egyik, ha nem a legnagyobb versenyét!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!