Viszlát ingyen Major droppok! - Megérkezett a Katowice Viewer Pass

Viszlát ingyen Major droppok! - Megérkezett a Katowice Viewer Pass

Teljesen új, –és sokkal kiszámíthatóbb– rendszerrel érkezik a Major.

Szokásos csütörtöki frissítés érkezett a CS:GO-hoz, csakhogy ezúttal a hamarosan kezdődő Majorről rántotta le a leplet a Valve. Új Souvenir Case-ek és remek matricák érkeztek, viszont egy teljesen új Viewer Pass is fellelhető a frissítésben, ami komoly korlátokat helyez a nézők elé. Ennek a jegynek rengeteg előnye van és mindössze 10 dollárért megvehetjük, de a legkomolyabb hátránya az, hogy mostantól ingyen senki nem kaphat az új Souvenir Case-ekből!

Igen, jól hallottátok: mostantól nincs értelme legalább 5 gépről nézni a Majort, hisz esélyünk sem lesz a droppra. Ettől függetlenül viszont a 10 dolláros árban rengeteg minden van, –ráadásul a vásárlás fele azonnal a játékosoknak és a csapatoknak megy, így mondhatni a Crowd Funding is megérkezett a CS:GO-ban, amiért több éve rimánkodnak a játékosok és a rajongók is. Nézzük, mit tartalmaz majd ez a Pass:

  • Egy fejleszthető Event Coint
  • Elérhetjük a Pick'Em kihívásokat matricák megvétele nélkül
  • Elnyűhetetlen csapat graffitik a Major ideje alatt
  • Egy vadi új Steam.TV Flair
  • Exkluzív hozzáférés a Souvenir dobozokhoz

A jegy megvétele után ez a kép fogad minket, ahol küldetéseket kapunk:A szerencse mellett mostantól az érme fejlesztésével is szerezhetünk egy-egy Souvenir pakkot, Bronz-Ezüst-Arany és Kristály fokozat érhető el, így 4 Souvenir Drop garantáltan a miénk lesz, ha végigvisszük a küldetéseket. Őszintén szólva a rendszer megváltoztatása igen veszélyes húzás a Valve-tól, de 10 dollárért annyira sok mindent kapunk, hogy szerintem könnyedén bevállalhatja mindenki ezt az összeget, hisz villámgyorsan visszakapjuk, –főleg ha egy jó Souvenir üti a markunkat.

Egy órával ezelőtt a Valve kiadott egy GYIK-ot is a Viewer Pass részleteiről, amit ITT olvashattok el, ebből viszont kiemelnék egy részletet:

"Az érme fejlesztésével te választhatod ki, hogy melyik meccsről szeretnéd a Souvenir Package-et. A két egymás ellen játszó csapat és a pálya is az lesz, amelyik meccset te kiválasztottad. Tehát például, ha egy Nuke-on lejátszott meccset választasz ki, akkor kapsz egy véletlenszerű skint, 4 Souvenir matricával."

A fent leírtak mellé tehát érdemes tudni azt is, hogy a négy Souvenir Package-et nem készhez kapod, csak egy skint pörgethetsz ki belőle. Emellett egyelőre se cáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk azt, hogy a meccs nézése közben kaphatunk-e véletlenszerűen Souvenir Package-et. Úgy érezzük, hogy csúnyán lábon lőné magát a Valve, ha mostantól nem kaphatnánk véletlenszerűen is, de ez hamarosan egész biztosan tisztázódni fog.

A Galériában megtekinthetitek az új Souvenir dobozokat, amik egyébként kinézetre is elég pofásak lettek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!