A kerekes járművek nagy áttekintője!

A kerekes járművek nagy áttekintője!

A kerekes járművek mechanikáiról, érdekességeiről, –és arról, hogy mit várhatunk tőlük.

A kerekes járművek a február 6-ai frissítéssel elérhetővé válnak a rendes szerveren, –így épp itt az ideje, hogy nagy vonalakban átvegyük, hogy mit érdemes tudni ezekről az egységekről. Talán a legfontosabb, hogy 32.030 Xp szükséges az AMX ELC-ből, –további részletekért kattints az alábbi linkre.

AMD Panhard 178В

Hotchkiss EBR

AML Lynx 6x6

Panhard EBR 90 (mle. 64)

Panhard EBR 105

Játékmeneti tippek

  • Az egyik legfontosabb tulajdonságuk, hogy akár a 95 km / órás végsebességet is elérhetik, ami jelenleg bármilyen más jármű számára megközelíthetetlen.
  • Számos kerekes jármű közel akkora sebességgel képes tolatni, mint amennyivel előrefelé megy.
  • A lánctalp hiánya miatt nem képesek egy helyben megfordulni, ami főleg olyankor kellemetlen, amikor valamilyen tereptárgy van melletted. Ilyen esetben először hátra kell tolatnod, és csak ezt követően indulhatsz meg.
  • Ha egy-két kerék megsérül, akkor a járműved lelassul, de továbbra is mozgásban maradhatsz.
  • A módok közötti váltáshoz alapjáraton az 'X' gombot használhatod, és mind álló helyzetben, mind mozgás közben vezetési módot válthatsz.
  • A sebességük miatt igencsak látványos ugratásokra képesek, és leérkezéskor a lánctalpasokhoz képest kevesebb sebzést szenvednek el.
  • A magas álcázási értéknek köszönhetően közelebb merészkedhetnek az ellenfélhez, mint bármely más jármű, és a mágneses célzás miatt mozgás közben is precízen tüzelhetnek.
  • A repeszromboló magas átütési értékében rejlő lehetőségeket a gyengén páncélozott egységek ellen érdemes leginkább kamatoztatni.

A kerekes járművek –bár elvették tőlük a motorfelpörgetés mechanikáját–, remélhetőleg ettől függetlenül továbbra is érdekes elemei maradnak a játékmenetnek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.