Március 12-én érkezhet a Battle Pass Octane-nel!

Március 12-én érkezhet a Battle Pass Octane-nel!

Az információk alapján pár héten belül rengeteg újdonság érkezik majd az Apex Legendsbe. 

Néhány nappal ezelőtt az egész Apex Legends közösséget lázba hozta egy kép, amin a feltöltője elmondása alapján a játék következő legendája, a passzív gyógyulással és Launch Paddal felszerelt Octane szerepelt. Habár a név már felbukkant egy korábbi szivárgásban, sokan úgy gondolták csak egy karma vadász rajongói alkotásról van szó, nem pedig egy valóban érkező karakterről. Ha kíváncsiak vagytok a feltételezett szivárgás teljes tartalmára, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

Passzív gyógyulás és Launch Pad: itt vannak a valószínűleg érkező, Octane képességei

Kikerültek az internetre a legújabb Legend, Octane képessége. Lesz itt minden, mint a búcsúban!

Annak ellenére, hogy több kép is feltűnt Octane-ről az interneten, a játékosbázis nagy része továbbra is gyanakvó maradt az egész helyzettel kapcsolatban, mondván valószínűleg csak egy jól koordinált átverésről van szó. A Daily Esports nemrég komolyabban ráfeküdt a témára és sikerült eljutniuk egy olyan névtelenségét kérő forráshoz, aki szerint az információk valódiak, továbbá mellékelt is egy koncepciós rajzot a karakterről. 


Source: Daily Esports

Mindemellett az információk alapján a roadmap szerint márciusra ígért Battle Pass két héten belül megérkezik majd a játékba, nem csak időlegesen érhető majd el a shopban, viszont coinokból nem tudjuk majd megvásárolni. Visszatérve picit Octanere, a korábban bemutatott karakterképernyőn látott képességeket a forrás nem erősítette meg, viszont elmondása alapján vagy a Battle Pass-szel, vagy akár előtte is elérhetővé válik a játékosok számára. Összességében továbbra is érdemes fenntartásokkal kezelni ezeket az információkat, viszont az egyre több helyről érkező megerősítés miatt Octane talán tényleg az Apex Legends következő játszható karaktere lehet. A döntést rátok bízzuk, az viszont biztos, hogy pár héten belül hivatalos válaszokat is kapunk az ügy által generált kérdésekre. 

Ti várjátok már egyébként az új Apex Legends karakter érkezését? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!