Passzív gyógyulás és Launch Pad: itt vannak a valószínűleg érkező, Octane képességei

Passzív gyógyulás és Launch Pad: itt vannak a valószínűleg érkező, Octane képességei

Kikerültek az internetre a legújabb Legend, Octane képessége. Lesz itt minden, mint a búcsúban!

Hamarosan érkezhet a kilencedik Legend, Octane az éles szerverekre, de addig sem kell a sötétben várnunk arra, hogy megtudjuk mire is lesz képes a legújabb DPS karakter.

Octane, a High Speed Daredevil egy mozgékony fenevad lesz, ami értő kezekben könnyedén belemehet a csatákba és utána visszavonulás után nyalogathatja a sebeit, majd újra tűzharcba keveredhet.

Passzív: Swift Mend

Ha bizonyos ideig nem szenvedünk el sebzést, akkor lassan regenerálódni fog az életerőnk. Várhatóan hat másodperc után aktiválódik majd ez a képesség és másodpercenként 0,5 életerőt, vagy 10 másodperc alatt 6 életerőt gyógyulhatunk. Egyelőre még nem erősítették meg, hogy pontosan mennyi is az annyi.

Aktív képesség: Adrenaline Junkie

Egy stimpackkel felgyorsíthatjuk a mozgásunkat 30 százalékkal 6 másodpercre, de ezért az életerőnk 10 százalékával fizetünk, azonban semmilyen lassító effekt nem hat ránk a, ameddig aktív a képesség. Nem biztos, hogy maximális, vagy aktuális életerő 10 százaléka lesz-e a költség, de logikusan az aktuálisnak lenne értelme, különben alacsony HP-nál egyszerűen nem tolhatnánk el a képességet.

Ulti: Launch Pad

Egy lerakható, mobil kilövőállomást rakhatunk le, amivel bárki kilőheti magát a térkép másik pontjára. A squadunk biztosan, azonban a megfogalmazás alapján lehet, hogy minden játékos képes lesz használni a Padet.

Várhatóan Octane a márciusi Battle Pass-szel együtt érkezhet majd a játékba, ezért már nem kell sokat várnunk, hogy a legújabb támadó Legenddel apríthassuk az ellenfeleket.

Nektek hogy tetszenek Octane képességei? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!