Apex Legends: Ezt tudjuk egyelőre a hamarosan érkező 13. szezonról

Apex Legends: Ezt tudjuk egyelőre a hamarosan érkező 13. szezonról

Összegyűjtöttünk mindent, amit eddig tudunk az Apex Legends Season 13-ról.

Lassan a végéhez ér az Apex Legends 12. kompetitív szezonja, ennek alkalmából összegyűjtöttük, hogy mik azok, amit már tudunk kisebb-nagyobb magabiztossággal a soron következőről. Tudásunk egy részét ugyanis nem hivatalos forrásokból tudjuk, márciusban ugyanis nem kevés adat szivárgott ki, többek között például fejlesztés alatt álló új karaktereket ismerhettünk meg.

Nézzük azonban, hogy mi várható a közeljövőben?

Mikor kezdődik a szezon?

A 13. szezon valószínűleg május 10-én kezdődik. A jelenlegi ugyanezen a napon ér véget – az új szezonok pedig általában szinte azonnal elkezdődnek, ahogy az előző befejeződik.

Milyen új karakterek várhatóak?

Az első bekezdésben említett adatszivárgás alapján számíthatunk Newcastle érkezésére is, aki inkább egy támogató karakter lenne, leginkább a védekezést elősegítő képességekkel. Persze ez nem megerősített adat, így a végleges bejelentésig érdemes fenntartásokkal kezelni az új karakter képességeit. Bármikor megeshetnek például utolsó pillanatos változások is, de elnézve ezt a karaktert, már most úgy tűnik, hogy készen áll, hogy csatlakozzon a mezőnyhöz.

Nerfek és buffok

A karakterek kiválasztási mutatói alapján Rampart a legnépszerűtlenebb a játékosok között. Egy másik adatszivárogtató szerint viszont áteshet némi erősítésen a közeljövőben, ugyanis az alábbi információkat találta meg a játék fájljai között, melyek jelenleg még nem élesek.

Smart Loot Bin

Szintén Shrugtal fedezett fel a fájlok között turkálva egy úgynevezett Smart Loot Bin-re utaló nyomokat. Ez a speciális eszköz folyamatosan figyeli a felszerelésed, és olyannal segíthet ki, amire szükséged is lehet. Függően attól, hogy mennyi ilyet fedezhetünk fel mérkőzéseink során, akár ezek első perceit is megpörgetheti azáltal, hogy hamarabb tudunk szert tenni a megfelelő fegyverekre és kiegészítőkre.

Új fegyverek

A következő fegyver, amely a játékhoz csatlakozhat, a Nemesis, amely egyfajta energiafegyver lenne. Alapértelmezetten három golyót lő el egyszerre, ezt azonban automatára is lehet majd cserélni. Ennél többet azonban még nem tudunk róla,

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál játszani az Apex Legends-szel?