Már játszható az Apex Legends Mobile

Már játszható az Apex Legends Mobile

Hosszas tesztelési szakasz után végre befejezték a játék fejlesztését.

Szinte napra pontosan 3 éve, 2019 májusában jelentették be az Apex Legends Mobile-t, amely egyaránt érkezik iOS-re és Androidra is. Az ige pedig lassan használható múlt időben is, hogy „megérkezett", ugyanis május 17-e az a nap, amikor mindenki kipróbálhatja a játékot telefonkészülékén.

A játék 10 Legenddel debütált, a korábbról már megismertek közül Bangalore, Caustic, Gibraltar, Lifeline, Mirage, Pathfinder, Octane, Wraith, vagy épp Bloodhound is lehet a választásunk mérkőzésein elején. A PC-s változat 21 fős mezőnyével összehasonlítva kevésnek tűnik ez a 10 karakter, de nem nagy kockázat kijelenteni, hogy további karakterek az idő előrehaladtával csatlakoznak majd a játékhoz. A mobil-exkluzív Legend pedig Fade lesz.

Természetesen itt is lesz lehetőségünk a klasszikus battle royale mellett mini battle royale, team deatchmatch, 3v3 aréna és rangsorolt battle royale módokban is játszani. Saját battle pass-rendszerrel is fog majd rendelkezni és kompetitív szezonok mentén küzdhetünk majd meg ellenfeleinkkel.

A játékot pedig az alábbi oldalak valamelyikén érheted el, telefonod operációs rendszerétől függően:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te ki fogod próbálni az Apex Legends Mobile-t?