Hirdetés

Apex Legends Mobile: Az androidos felhasználók is előregisztrálhatnak a játékra

A Respawn ígéretei szerint aki előregisztrál, az „az elsők között lesz", aki játszhat is vele.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Megnyílt az előregisztráció az Apex Legends Mobile androidos játékosainak számára. A Respawn mobilokra szánt battle royale játéka idáig csak 10 országban volt elérhető, most viszont néhány államot leszámítva a bolygó minden pontjáról lehet regisztrálni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor is játszhatunk a játékkal, egyelőre annyi a biztos, hogy még az idei évben, illetve hogy néhány országot (Kínát, Tajvant, Hong Kongot, Macaut, Oroszországot és Fehéroroszországot) leszámítva mindenhonnan lehet regisztrálni – egyelőre még csak Androidon, az iOS változatnál egyelőre csak anniyt látni, hogy „hamarosan érkezik".

A Respawn ígéretei szerint aki előregisztrál, azok „elsők között" próbálhatják ki a játékot, amely egy új trailert is kapott, ezzel pedig nagyjából meg is tudhatjuk, mire számíthatunk tőle. Megjelenése után pedig komoly riválisok között kell küzdenie a játékosok szimpátiájáért, a Call of Duty: Mobile, a PUBG: Mobile és a Garena Free Fire jelenleg is nagy népszerűségnek örvend.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!