Apex Legends Mobile: Az androidos felhasználók is előregisztrálhatnak a játékra

Apex Legends Mobile: Az androidos felhasználók is előregisztrálhatnak a játékra

A Respawn ígéretei szerint aki előregisztrál, az „az elsők között lesz", aki játszhat is vele.

Megnyílt az előregisztráció az Apex Legends Mobile androidos játékosainak számára. A Respawn mobilokra szánt battle royale játéka idáig csak 10 országban volt elérhető, most viszont néhány államot leszámítva a bolygó minden pontjáról lehet regisztrálni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor is játszhatunk a játékkal, egyelőre annyi a biztos, hogy még az idei évben, illetve hogy néhány országot (Kínát, Tajvant, Hong Kongot, Macaut, Oroszországot és Fehéroroszországot) leszámítva mindenhonnan lehet regisztrálni – egyelőre még csak Androidon, az iOS változatnál egyelőre csak anniyt látni, hogy „hamarosan érkezik".

A Respawn ígéretei szerint aki előregisztrál, azok „elsők között" próbálhatják ki a játékot, amely egy új trailert is kapott, ezzel pedig nagyjából meg is tudhatjuk, mire számíthatunk tőle. Megjelenése után pedig komoly riválisok között kell küzdenie a játékosok szimpátiájáért, a Call of Duty: Mobile, a PUBG: Mobile és a Garena Free Fire jelenleg is nagy népszerűségnek örvend.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!