Apex Legends: Mikulás és havazás helyett kalózok és a trópusok érkeznek a legújabb eseményben

Apex Legends: Mikulás és havazás helyett kalózok és a trópusok érkeznek a legújabb eseményben

Több karakter kap új skineket, csak hogy hűek legyenek ők is az eseményhez.

Közeleg a karácsony, csak néhány hét van már hátra az év végén tartott ünnepig. Az Apex Legends világa is készen áll ezt megünnepelni, ezt azonban egy "kicsit" másképp teszi meg: megérkeztek a kalózok, ugyanis egy trópusi világba látogatunk el.

A Raiders Collectionnek elkeresztelt esemény két héten át fog tartani: december 7-én kezdődik és egészen december 21-ig tart. Az esemény több karaktert is ezen időszakba kalóz-stílusú skinekbe öltözteti, így Valkyrie, Loba, Revenant, Bloodhound, Pathfinder, Wattson és Wraith is új kinézetet vesznek fel. Nem kerül azonban teljesen háttérbe a karácsony, visszatér ugyanis a Winter Express korlátozott ideig elérhető mód.

Azon játékosoknak is szolgál jó hírrel a fejlesztőgárda, akik Wattsont választják a legtöbbször a mérkőzéseken, a karakter ugyanis kap egy úgynevezett "energialeolvasót". Lesznek egyéb változások is egy példát említve: Seer Focus of Attention képessége során a robbanás hamarabb fog megtörténni (1,6 helyett 1,4 másodperc lesz a késleltetés).

Több hibát is javított a Respawn. Többek között Storm Pointon javítva lett az a hely, ahol a játékosok olyan területre tudtak kerülni a Command Center közelébe, ahova nem feltétlen szerettek volna kerülni, de most már a Ping spammelése esetén nem tudunk már gyorsabbak lenni ejtőernyőzés közben.

Az összes változás angolul elolvasható az EA oldalán, az alábbi linkre kattintva.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!