Az Apex Legends rommá verte nézettségben a többi Battle Royale-t

Az Apex Legends rommá verte nézettségben a többi Battle Royale-t

Az előző héten egyértelműen az Apex vitte a prímet!

Az elmúlt hónapokban egyértelműen az Apex Legends-é volt a főszerep a Battle Royale-ok között. A korábbi csalóbotrány és a Fortnite stagnáló játékmenete miatt az újdonságokat hozó Apex Legends tört uralomra. Ez az előző héten csúcsosodott ki, amikor a Twitch-en jócskán lehagyta a Fortnite-ot és a Warzone-t is a Respawn játéka.

Ezen persze az is segít, hogy jóval többen játszanak streamelés közben a játékkal, de ez teljesen magától értetődő, hisz új karakter és egy új szezon is érkezett az Apexbe, így mindenki szeretné kipróbálni, ez pedig a nézőket is bevonzza. Elég előkelő helyet ért el akkor is, ha nem csak a Battle Royale-okhoz hasonlítjuk, hisz 5-ént zárt. Csak az egyértelműen első Just Chatting kategória és az örök népszerű LoL, CS:GO és GTA V verte meg az Apexet.

Kíváncsian várjuk mit hoz a CoD-nak majd az új anti-cheat és a Fortnite új szezonja/chaptere is biztosan felpumpálja majd a számokat, azonban érdemes felkötni a gatyát, jelenleg egyértelműen az Apex a legnépszerűbb Battle Royale a streaming platformon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!