Testi sértésbe torkollott egy Pokemon GO edzőteremért vívott harc

Testi sértésbe torkollott egy Pokemon GO edzőteremért vívott harc

Egy felbőszült Pokemon GO kiképző dühbe gurult, és erőszakkal próbált revansot venni egy elvesztett edzőteremért folytatott harc után.

A Pokemon GO hatalmasat robbant 2016-os debütálásakor, hiszen gyerekkorunk kedvenc sorozatát sikerült átültetniük a Niantic fejlesztőinek egy olyan virtuális környezetbe, ahol a játékosoknak a teljes szabadság élményét kínálja azáltal, hogy a világban bárhol vadászhatnak Pokemonokra. Sajnos épp ez a szoros kapcsolat a valósággal az, ami sötét felhőként belengi a játék történelmét.

Míg egy átlagos játéknál nagy probléma nem lehet abból, ha belefeledkezünk az élménybe, addig a Pokemon GO-nál, ahol fizikailag is jelen kell lenned, hogy elkaphasd kiszemelteted, bizony komoly veszélybe sodorhat a figyelmetlenség. Ilyen volt például az az eset is, ahol a vétlen Pokemon GO játékosok egy rablás közepébe csöppentek, és sajnos nem tudták időben elhagyni a helyszínt.

Dühbe gürült, a rendőrség letartóztatta

Az esetre augusztus 10-én Japánban került sor. Egy dühös Pokemon GO kiképző rátámadt ellenfelére, miután elvesztette ellene az edzőteremért vívott csatát. A rendőrségi jelentés szerint az 56 éves elkövető kirángatta kocsijából rémült 55 éves ellenfelét, akinek még időben sikerült értesítenie a hatóságokat, így komoly baj nem történt. Az elkövető a hatóságoknak letartóztatása után mindent bevallott.

Továbbá az is kiderült, hogy a két férfi ismerte egymást. Évekkel ezelőtt épp a Pokemon GO-nak köszönhetően barátkoztak össze. Az eset rávilágít, hogy milyen könnyen elfajulhat egy elsőre szórakoztatónak tűnő párviadal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.