"Már tavaly is jó ötletnek tartottam, ezért idén is örültem a kezdeményezésnek" - balazsr interjú

Ismét omlosi és balazsr csapott össze az ITSH Summer League döntőjében, viszont most ellentétes eredménnyel zárult az összecsapás, mint tavaly.

Megismétlődött a tavalyi döntő, ugyanis az ITSH 2020 Summer League Hearthstone fináléjában ismét Komlósi "omlosi" Máté és Kránicz "balazsr" Balázs akasztotta össze a bajszát. Ezúttal azonban megfordultak az erőviszonyok, balazsr örülhetett a bajnoki címnek, miután 3-1-re behúzta a Bo5-ös szériát. 

Hogyan fogadtad, amikor bejelentették, hogy lesz újra ITSH Summer League?

"Már tavaly is jó ötletnek tartottam, ezért idén is örültem a kezdeményezésnek. Jó dolognak tartom, hogy a cégünk lehetőséget biztosít arra, hogy megmérettessünk olyan játékokban, amikre a szabadidőnkből is több időt szentelünk."

Melyik játékra készültél a legtöbbet, mivel a Hearthstone mellett másban is megmérettetted magad?

"Idén három játékban neveztem. TFT, LoL és Hearthstone. Ami a készülést illeti, nem szenteltem rá túl sok időt, mivel amikor időm engedte VALORANToztam. Három játék közül a Hearthstone-nal játszottam a legkevesebbet, de azért követtem a meta változásait. A másik két játék kicsit több élvezeti faktort nyújtott idén számomra."

Milyen érzés volt újra omlosival döntőzni?

"Amikor megtudtam, hogy vele döntőzők, le is nyomtam gyorsan 40-50 meccset, hogy nehogy megismétlődjön a tavalyi. Bár ott azért a szerencse messziről elkerült. Most a döntőben, úgy érzem, hogy lehetőségeimhez mérten jól megjátszottam a dolgokat, illetve azért a bizonyos rng sem segített egyikünknek sem túl sokat."

Hogy tetszik jelenleg neked a Hearthstone Standard metája?

"Őszintén bevallva, nem annyira tetszik, hogy a játékban egyre nagyobb szerepet kap a random faktor, de ennek ellenére, azért még mindig szerethető játék. Személy szerint jobban örülnék, ha másfajta mulligan rendszerrel lenne megáldva a játék, vagy esetleg lehetne classt bannolni rankeden, vagy valami hasonló ötletes újítás."

Mikor találkozhatnak veled az olvasók legközelebb versenyen, legyen az Hearthstone, vagy bármi más e-sportjáték?

"Erre a kérdésre sajnos nem tudok érdemi választ adni, mivel munka és család mellett a rendelkezésre álló szabadidő már lényegesen kevesebb, mint régen. Azért mindig nézem a lehetőségeket és próbálok velük élni, de legvalószínűbb, hogy Hearthstone keretein belül találkozunk legközelebb."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!