Annyi időbe telik a Dying Light 2 kimaxolása, mint elsétálni Varsóból Madridba

Annyi időbe telik a Dying Light 2 kimaxolása, mint elsétálni Varsóból Madridba

Arról számoltak be a fejlesztők, hogy 500 órát kell rászánni a játékra, majd meg kellett magyarázniuk mire is gondoltak pontosan.

Lehet, hogy nem árt felkötni a nadrágot, ugyanis a Techlandnál készülő folytatáshoz bizony nem kevés szabadidőre lesz majd szükség. A Dying Light 2-höz ugyanis a fejlesztők szerint 500 óra kell, hogy teljes egészében végigtolja valaki. Ezt az információt Twitteren osztották meg, mondván: ez majdnem annyi időt vesz igényba, mint elsétálni Varsóból Madriba. Ez az út egyébként 534 órát ölel fel.

Nem is kellett sok, hogy jó néhányan ezt zokon vegyék, és számonkérjék a csapatot, akik erre gyorsan pontosították az infót. Ez nem a sztorira vonatkozik, hanem ha valaki 100%-ot akar kihozni a második részből, tehát ez az időtartam az összes felfedeznivalót magába foglalja. A fő kampányt, illetve a mellékküldetéseket nagyjából 100 óra alatt el lehet intézni, bár azért valljuk be, ez is elég temetes mennyiségű időt jelent.

"Az 500 óra a játék kimaxolására értendő - az összes küldetés befejezése, a világ minden részének felfedezése, de egy átlagos játékos végig tudja vinni a történetet + mellékküldetéseket, némi felfedezéssel karöltve körülbelül 100 óra alatt. Szóval ne aggódjatok.” – írta utána a Techland.

Sőt azt is megosztották, hogy a sietősebbek 70-80 óra alatt is kipipálhatják a fő történetszálat. Egyébként az új alkotáshoz az alábbi vasra lesz majd szükség a tökéletes játékélményt illetően: gépigény.

A kérdés már csak az, mennyire tudják majd változatos tartalommal megtölteni a második részt, ha már ennyi idő szükséges a 100%-hoz?!

A Dying Light 2: Stay Human 2022. február 4-én PC-re, Xbox és PlayStation konzolokra, valamint Nintendo Switch Cloudra jelenik meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!