Napokon belül érkezik az Overwatch születésnapi eseménye

Napokon belül érkezik az Overwatch születésnapi eseménye

Az Anniversary Remix hat "új" legendás hőskinézetet tartalmaz. 

Az Overwatch májusban ünnepli majd hatodik születésnapját, a fejlesztők viszont úgy határoztak, hogy a korábbiaktól eltérően az idei Anniversary eseményen kicsit felrázzák a játékot. Első körben az eventet három részre osztották, melynek első epizódja április 5-én érkezik meg és a teljes buli egészen április 26-ig tart, azaz az Overwatch 2 zárt bétájának érkezéséig. Ez alatt az idő alatt visszatér minden korábbi esemény játékmódja, kapunk hat átalakított Legendary hőskinézetet, továbbá egyes limitált kihívások skinjeit is megszerezhetjük, mint például a Bastet Anat, a Combat Medic Baptiste-et, vagy a Nano Cola D-Va-t.

A Blizzard természetesen azt is leleplezte, milyen „új" hőskinézetekre számíthatunk, a felhozatal pedig a Mage Mercyt, a Demon Genjit, az Evermore Reapert, a Steelhardt Reinhardtot, a White Cat D.Va-t, továbbá a Zealot Zenyattat tartalmazza. 

Ha szeretnétek jobban megtekinteni a fent említett skineket és a további megszerezhető kozmetikai cuccokat, kattintsatok az alábbi képre és fussátok át galériánkat. Ti várjátok már az Overwatch szülinapi eseményét? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!