Izgalmas infók derültek ki az Overwatch 2 fejlesztői streamből

Izgalmas infók derültek ki az Overwatch 2 fejlesztői streamből

Doomfist biztosan kasztot vált, ping rendszer a láthatáron, továbbá konzolos bétát is szeretne a Blizzard. 

Kisebb meglepetésre előző héten fejlesztői videóval jelentkezett az Overwatch 2 stábja és hivatalosan is bejelentették, hogy a játék április végén zárt bétát kap. A programot jelenleg az Overwatch League játékosok és egy maroknyi bennfentes teszteli, akiket szigorú embargós szabályok kötnek, hogy ne áruljanak el semmi újdonságot idő előtt. Ehhez képest kicsi porszem került a gépezetbe és az OWL Facebook oldalán véletlenül közzétett kép szerint Doomfist DPS helyett már a Tankok sorát fogja erősíteni. 

A pletykát nemrég a Blizzard fejlesztőcsapata is megerősítette, akik a minap beszélgettek a projekt jelenlegi állásáról a nagyközönség előtt egy Twitch stream keretén belül. Geoff Goodman úgy fogalmazott az adásban, hogy eléggé tart a karakterrel kapcsolatos kritikai visszhangtól, mivel teljesen más játékstílust követel majd a fém öklű öldöklő, habár a Doomfist specialista játékosok pozitív értelemben izgatottak a változtatás miatt. 

Mindemellett a közvetítésből további izgalmas információk derültek ki, a zárt béta például április 26-án kezdődik és a csapat azt szeretné, ha a konzolos közönségnek is lenne lehetősége részt venni benne, az viszont nem árulták el, a PlayStation vagy X-Box játékosokra gondoltak. Aaron Keller továbbá említést tett a régóta áhított ping rendszerről is, ami kontextus függvényében ad információkat a célpontról. 

Attól függően változik a rendszer, hogy mit pingelünk és milyen hőssel játszunk, illetve milyen karakterek vannak az ellenfél csapatában. A fal mögött álló célpontokat nem jelölhetjük meg csak az után, hogy felfedte őket Hanzo vagy Widowmaker falon átlátó képessége, Moiráról viszont lekerül a ping, ha a Fade-et használja. Ezen kívül a funkció teljes mértékben személyre szabható, hasonlóan mint a kommunikációs kerék, ahová az általunk leghasznosabbnak tartott parancsokat rakhatjuk. "

Az Overwatch 2 béta tesztjére egyébként ezen a linken tudtok jelentkezni, szerencsére már nem omlik össze az oldal és akár több fiókkal is regisztrálhattok, ezzel növelve a bejutás esélyét. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!