Overwatch 2: Ezekkel az új Twitch-dropokkal rukkolt elő a Blizzard

Overwatch 2: Ezekkel az új Twitch-dropokkal rukkolt elő a Blizzard

Az előttünk álló egy hétben egy vérfagyaszó Winston skint és további kozmetikumokat is bezsebelhetünk.

Alig pár héttel az Overwatch 2 indulása után tegnap este már meg is érkezett a játék első eseménye a Halloween Terror személyében, ami nem csak új PVE játékmóddal, de temérdek újdonsággal készült a játékosok számára. Ezen kívül végre-valahára Torb, Bastion, illetve Junkertown is visszakerült eredeti helyére, továbbá megkaptuk az ingyen Reaper-skint is, amit kárpótlásként dob hozzánk a Blizzard. 

A frissítéssel egy teljesen új Twitch drop akció is érkezett, melynek keretén belül a játékosok első körben egy Winston sprayt, továbbá a legendás kategóriába tartozó Werewolft hőskinézetet is megkaparinthatják, feltéve ha legalább négy órán keresztül nézik valamelyik Overwatch 2-őt közvetítő streamert. Ez az akció egészen november 7-ig tart, de utána sem maradunk jutalmak nélkül, ugyanis begyűjthetünk még egy Reinhard győzelmi pózt meg egy rendkívül cuki cicás fegyver charmot is egészen november 30-ig. 

Valószínűleg a Blizzard az ingyen cuccok effajta osztogatásával próbálja majd meg csitítani a kedélyeket, amik a játékban található shop árai miatt lángoltak fel és ha tippelünk kéne, egy battle pass szezon alatt legalább két hőskinézetet is megszerezhetünk majd Twitch streamek nézésével. Ti szoktatok egyébként Overwatch 2 közvetítéseket nézni? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!