Bastion és Torbjörn napokon belül visszatér az Overwatch 2-be!

A két karakter bugok miatt volt kénytelen elhagyni a játékot. 

Az Overwatch 2 startja sajnos nem csak rögös volt a DDoS támadásoknak köszönhetően, de a játékosok életét furcsa bugok is megkeserítették az elmúlt néhány hétben. Az első kritikusabb probléma Bastionnél merült fel, aki képes volt az ultijának ideje alatt végtelenszer tüzelni, szinte szőnyegbombázva az egész pályát. Sajnos olyan mértékű volt a probléma, hogy a Blizzard egy az egyben kivette a karaktert, amire sokan picit kiakadtak, főleg az Omnicot mainelők. 

Érdekesség, hogy időközben Torbjörn is picit bugos lett, mivel az Overload képességet akár kétszer egymás után is lehetett aktiválni, ezért a fejlesztők őt is visszaküldték a tervezőasztalhoz, mondjuk csak a kompetitív módból került ki. A játékosbázis azt hitte, hogy a Blizzard hamar meglesz a javításokkal, de csak teltek és múltak a napok, aztán az a szóbeszéd kezdett el terjedni, hogy az öreg Torb-ra bízták Bastion renoválását, a chiphiány azonban hátráltatja a munkát. Szerencsére nem kell már sokat várnunk a két hős visszatértére, nemrég ugyanis bejelentették, hogy mindketten bekerülnek majd a játékba október 25-én a Halloween esemény frissítésekor. 

A programra egyébként rá is férnek a folyamatos frissítések és fixek, ugyanis nem csak zavaró bugok vannak továbbra is, de egyenesen kritikusak is. Zarya például egy olyan glitchet tudott előidézni Junkertownon, ami az ellenfél játékosai számára extrém laggokat okozott, plusz egyes visszajelzések szerint a hitboxok sem feltétlenül szuperálnak jól, tehát van még min ügyködnie a fejlesztőknek. Reméljük minél hamarabb rendbe hozzák a hibákat, mert az érdeklődés hatalmas az Overwatch 2 iránt, a kérdés már csak az, mennyien maradnak a játékosbázisból pár hónap múlva. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!