Pusztító ez az Overwatch 2 csapatösszeállítás

Pusztító ez az Overwatch 2 csapatösszeállítás

Pár másodperc alatt kifeküdt az egész csapat.

Számtalan kérdés és vita övezi az Overwatch 2 megjelenését, mely még közelében sincsen a játékosok által elvárt színvonalnak, de mégis a korai hozzáférés ellenére könnyedén elrepül vele az idő, és azért valljuk be, többet ad mint az elődje – ráadásul ingyenes. Ha bővebb élménybeszámolóra vágysz, akkor az alábbi cikkben elolvashatod azt, hogy egy veterán miként vélekedik a folytatásról:

Az Overwatch League egykori profi játékosa – Daniel "dafran" Francesca – hátborzongató videót osztott meg egy tweetben, melyben egy olyan erős csapatösszeállítást mutat be, hogy az ellenfél csapatot másodpercek alatt a semmivel teszik egyenlővé. Az eddig is egyértelmű volt, hogy a karakterek kiválasztása során létfontosságú a köztük lévő összhang, de ez a kombináció felülmúlhatatlannak tűnik a többihez képest.

A felvételen dafran a Soldier: 76-tal játszik a hollywoodi térképen, csapatában pedig több olyan hős is van, melyek képesek felturbózni az erejét és kitartóságát.

Mivel ezen a 13 másodperces videón elég nehezen kivehető, hogy pontosan mi is történt, vegyük sorba. Először is Kiriko elhasználja a végső képességét, mellyel megidéz egy rókaszellemet, aki előrerohanva a csapattársaknak mozgási és támadási sebességet ad, továbbá felgyorsítja a CD-k újratöltését is. Ezután Ana – a másik támogató karakter – a végső képességét szintén Soldier: 76-ra lövi, ezzel pedig megnöveli a sebzését, és az ellenséges csapásokkal szembeni ellenállását. Ekkor Sombra az EMP képességével 40% sebzést okoz a közelben tartózkodó ellenfeleknek, és akadályozza őket a képességeik használatában. Itt lép képbe végsőként dafran, aki a Tactical Visor skillel automatikusan eltalálja a közeli ellenfeleket, és egy szempillantás alatt négy hőssel végez.

Természetesen ezt nem olyan egyszerű megvalósítani mint ahogy hangzik, hisz másodpercre pontos összehangolódás szükséges hozzá, valamint az, hogy minden fontos szereplő rendelkezzen a végső képességével. Ha viszont összejön, akkor az egész játék állását megfordíthatja. Jelenleg nehéz elképzelni ennél erősebb kombinációt, de biztosan már a közeljövőben is valaki előrukkol egy másik eszméletlen összeállítással.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tudsz ennél erősebb összeállítást?

  • 43 %
  • 29 %
  • 29 %