Hirdetés

Hamarosan érkezik az Overwatch 2 első dupla XP-s hétvégéje

A Blizzard egyik kárpótlása a rögös startért hamarabb jön, mint gondoltuk volna!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

Október 4-én indult világhódító útjára az Overwatch 2, a start azonban borzalmasra sikerült, köszönhetően egy sor DDoS támadásnak a Blizzard szerverei ellen. A fejlesztők nem nagyon voltak a helyzet magaslatán és érezték, hogy ők is nyakig sárosak, ezért nemrég bejelentették, hogy egy ajándék Reaper-skinnel és HP pakk fegyver charmmal kedveskednek nekünk. Részletek az alábbi cikkben!

A fenti két kozmetikum mellett érdekes módon a Blizzard beígért néhány dupla XP hétvégét is, mely során a felpörgethetjük a battle pass haladásunkat is, pontos dátumot azonban nem közöltek. Éppen ezért kisebb meglepetésként jött a hír a minap, hogy az első ilyen esemény október 21. péntektől egészen október 24. hétfőig tart majd. Jól is jön a dolog, mert a Cyber Genji skin sajnos nem farmolja ki saját magát. 

A battle pass egyébként sokak szerint nem feltétlenül sikerült jól, mondván a 10 dolláros/eurós árhoz képest a tartalmak gagyik és az ember nem érzi magát megfelelően jutalmazva egy nagyobb mérföldkő teljesítésekor. Az elégedetlenkedők táborát azok is növelik, akik nem vették meg a csomagot és hosszú órák kemény munkájával kell megszerezniük az új hősnek számító Kirikót. Nem akarnék igazságot tenni, mert én épp az érem másik oldalát képviselem, az viszont biztos, hogy a dupla XP-s hétvégékkel mindenki jól jár majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • centre_syrup 3 hónapja
    GG
    0 0 Válasz
  • GeryDee 3 hónapja
    Attól még jó lenne, ha nem P2Wre épült volna az egész. Kár érte, jó kis lövölde
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!