Ajándékcuccokkal kér bocsánatot a Blizzard az Overwatch 2 katasztrofális indulásáért

Ajándékcuccokkal kér bocsánatot a Blizzard az Overwatch 2 katasztrofális indulásáért

A bőkezű kárpótlás egy hőskinézetet, fegyver-charmot, továbbá XP boostot tartalmaz. 

Kicsivel több, mint egy héttel ezelőtt érkezett meg végre valahára az Overwatch 2, a startot azonban sorozatos DDoS támadások árnyékolták be és temérdek játékos mérgelődött azért, amiért nem tudott bejelentkezni, vagy mert random elvesztették a kapcsolatot a szerverekkel. Azóta persze sokat javult a helyzet, mondjuk a játékban akadt néhány érdekes bug, Bastion például szőnyegbombázni is képes volt egy kis trükk segítségével. 

A Blizzard egyébként pontosan tudja, hogy ezt a startot jól elcseszték, ezért nemrég a hivatalos Twitter oldalon nem csak elismerték a felelősségüket, de egy kis kompenzációt is felajánlottak a játékosbázisnak. A csomag tartalma egy új Reaper Skin a Cursed Captain személyében, egy HP pack fegyver-charm, illetve kétszeres XP szorzó a battle pass-ban hétvégente, mondjuk azt még nem tudni, mikor lesznek ezek a napok. 

Az ajándékok beszerzéséhez nem kell mást tenned, mint bejelentkezni a játékba október 25. után és az első szezon vége előtt, aztán a játék automatikusan hozzáadja a cuccokat a gyűjteményedhez. Sokak persze most károghatnak, hogy jaaj kiszúrja a szemünket a Blizzard pár csecsebecsével, viszont alakulhatott volna úgy is, hogy nem kapunk semmit, csak egy bocsi Tweetet és kész. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!