Egy leak szerint Doomfist kasztot vált majd az Overwatch 2-ben

Egy leak szerint Doomfist kasztot vált majd az Overwatch 2-ben

Az Overwatch League Facebook oldalán jelent meg egy igencsak sokat mondó kép. 

Hosszú hallgatás után nemrég életjelet adott magáról az Overwatch 2 és hivatalosan is bejelentették, hogy a játék áprilisban zárt bétát kap majd PC platformon. Mindemellett a fejlesztés irányításáért felelős Aaron Keller nyílt kommunikációt hirdetett a projekttel kapcsolatban, szóval igencsak izgalmas időszak elé nézünk. 

Érdekesség, hogy egyes tartalomgyártók és az Overwatch League játékosai már megkapták a játék alfa verzióját, hogy kipróbálják a PvP rész 5v5 formátumát és az új pályákat. A tesztelési fázis természetesen súlyos embargó alatt van és senki sem nyilatkozhat tapasztalatairól, a minap azonban porszem került a gépezetbe és az alábbi kép került fel az Overwatch League Facebook oldalára. A fotót természetesen hamar eltávolították, viszont ami felkerül az internetre, azt már nem lehet a palackban tartani. 

Első ránézésre a kép csak az 5v5 mód karakterválasztó képernyőjét mutatja, Doomfistnél azonban a DPS jelölés helyett a Tank kaszt emblémáját láthatjuk. Habár a Blizzard nem erősítette meg az információt, a hősdizájnért felelős Geoff Goodman korábban többször úgy nyilatkozott, hogy a karakter akár tankként is működhetne, csak több defenzív képességet kellene adni neki, sebzését pedig picit csökkenteni. Doomfist lehetséges átalakításáról egyébként a San Francisco Shock játékosa, Matthew "super" DeLisi is majdnem elszólta magát nemrég, szerencsére a chatje viszont képben volt és azonnal rászóltak, hogy inkább ne mondjon semmit, nehogy bajba kerüljön. 

Ti örülnétek egyébként, ha Doomfist Tank lenne az Overwatch 2-ben? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!