LoL: Újra összeállhat a Vizicsacsi + Xerxe duó

LoL: Újra összeállhat a Vizicsacsi + Xerxe duó

Tapasztalt veteránokból úgy tűnik, hogy nem lesz hiány az LEC sereghajtójánál.

Nem, nem 2019-et írunk, és nem a Splyce csapatáról van szó. Az Upcomerhez kötődő források alapján összeállhat az Astralis csapatában a Vizicsacsi + Xerxe + Kobbe trió, akik Dajorral és egy eddig még be nem jelentett támogatóval (felkészül Norskeren=Tore) vághatnak bele az LEC 2022-es nyári szezonjába. Csacsi korábban a Unicorns of Love csapatában is játszott együtt a román dzsungelessel, aki hamarosan Zanzarah helyét veheti át.

Xerxe Immortals -> Astralis

2016 decemberében csatlakozott Andrei Dagomir a Unicorns of Love csapatához, akikkel a világbajnokságra nem sikerült kijutni, de az EU LCS-ben szép sikereket értek el. 2018-ban elérkezett a váltás ideje, a Splyce mezét öltötte magára Xerxe. Egy évvel később a román tengelyt megbontották, Csacsi érkezett Odoamne helyére, amely egy remek döntésnek bizonyult. A Splyce a világbajnokságon a negyeddöntőig menetelt, egy Fakerék elleni 1-3-mal búcsúztak a tornától.

Ezután a Splyce megszűnt létezni, Xerxe előbb az Origenben, majd az Immortalsban próbálkozott újra bajnoki címekért harcolni. Főleg az Immortalsos kitérő tekinthető kudarcnak, ugyanis a rájátszásba mindössze egyszer jutott be az együttes Xerxével a soraiban, végül az 5-6. helyen búcsúztak.

A Zac, Jarvan IV és Rek'Sai választásairól híressé vált jungler Zanzarah-t, az Astralis arcát cserélheti le. Az orosz játékos utáni űrt nehéz lesz pótolnia, azonban tapasztalata mindenképp segítheti az Astralist abban, hogy elmozduljanak az LEC utolsó pozíciójáról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked "melyik Xerxe" volt a kedvenced?