Az év híre: Vizicsacsi visszatér az LEC-be

Az év híre: Vizicsacsi visszatér az LEC-be

Minden magyar League of Legends rajongó álma teljesülhet, ismét ott lesz Vizicsacsi az LEC-ben a pletykák szerint.

2019 novemberében, néhány nappal a Splyce csapatával kötött szerződése lejárta előtt jelentette be Kiss "Vizicsacsi" Tamás, hogy felhagy a profi LoL-lal. A visszavonulás nagyjából másfél évig tartott, ugyanis 2021 tavaszán már az Orange Panther Gaming színeiben harcolt egy magyar kupán. Ezután robbant a bomba, ugyanis a Worldsön ismét találkozhattatok a "legszerethetőbb Unikornissal", az ausztrál PEACE csapatát vezette el beugró toposként a Play-in rájátszásába. Innentől nem volt megállás, a remek Solo Queue és világbajnoki teljesítmény felkeltette több csapat érdeklődését, végül Európa egyik legerősebb bajnokságában, az LFL-ben talált új otthonra a valaha volt legeredményesebb magyar League of Legends játékos. Úgy tűnik, hogy a GamersOrigin csak egy újabb lépcsőfok volt, mivel nyáron már az LEC-ben harcolhat újra Csacsi.

Vizicsacsi -> Astralis

A GO-val sikerült kiharcolni a rájátszást az LFL tavaszi szezonjával, ami hatalmas sikernek számít egy újjáépült ötösnél. A rájátszásban nem sikerült minden a tervek szerint, de Vizicsacsi ismét bebizonyította, hogy 28 évesen is lehet valaki topjátékos. Az Astralis WhiteKnight és promisq elküldésével óriási lépést tett abba az irányba, hogy végre ne az utolsó helyekért harcoljanak az LEC-ben. Vizicsacsi érkezése megadhatja nekik azt a stabilitást a felső ösvényen, amire finn elődje nem volt képes.

Vizicsacsi rekordjai, ha visszatér az LEC-be

  • Ő lesz a mezőny legidősebb játékosa a 28 évével (júniusban tölti a 29-et)
  • Ő lesz az első egykori MVP az Astralisnál
  • Ő lesz az Astralis csapatának harmadik olyan igazolása, aki korábban All-Pro Team tagja volt (Nukeduck és Kobbe a másik kettő)
  • Ő lesz az Astralis második legtöbb profi meccsel rendelkező játékosa (Nukeducknak 462, Csacsinak 453, Kobbenak 450 van jelenleg)

Ha minden jól alakul, avagy a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor összeállhat újra a Kobbe - Vizicsacsi duó. Ők ketten ott voltak abban a Splyce-ban, amelyik negyeddöntőig menetelt 2019 októberében a világbajnokságon, ahol Faker és az SKT tudta őket csak megállítani. Most itt az újabb lehetőség, hogy valami nagy dolognak legyen ismét részese a magyar League of Legends legendája. Kövessétek minden meccsét majd a magyar streamen, mehet a #CSACSICARRY spam! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted tényleg leigazolja az Astralis Vizicsacsit az LEC 2022-es nyári szezonjára?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.