Visszavonul Vizicsacsi

Hivatalosan is bejelentette Kiss "Vizicsacsi" Tamás, hogy felhagy a professzionális játékkal.

Hivatalos közösségi médiaoldalain jelentette be visszavonulását Kiss "Vizicsacsi" Tamás.
A legeredményesebb magyar League of Legends játékos szerződése november 18-án lejár, de utána sem a Splyceban, sem más csapatban nem láthatjuk viszont Magyarország legismertebb toposát.


Csacsi idén messze a legeredményesebb évét zárta, ugyanis csapatával nemcsak kijutott a 2019-es Worldsre, hanem egészen a negyeddöntőkig menetelt. A csoportkörökben azt a FunPlus Phoenixet is sikerült legyőzniük, akik végül világbajnoki címet ünnepelhettek a G2 elleni döntőt követően. A Unicorns of Love-ban egy ország ismerte meg Vizicsacsit, aki szokatlan hőseivel és zseniális játékaival beírta magát a League of Legends történelmébe.

A kalapácsos yordle, a teleportáló ninja mind-mind végigkísérték Csacsit pályafutása során, ami egy időre biztosan szünetelni fog. Hogy később esetleg edzőként visszatér-e, azt nem árulta el. Új fejezet nyílik az életében, ami azt is jelentheti, hogy véglegesen szakít a LoL-lal és más területen találja meg az életcélját.

Gratulálunk Vizicsacsinak a fantasztikus LoL karrierjéhez és az egész szerkesztőség nevében sok sikert kívánunk neki jövőbeli terveihez!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • Duane 4 éve
    Ő volt az oka hogy el kezdtem követni a bajnokságot még 4 éve. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban!
    0 0 Válasz
  • Aizen 4 éve
    A legendás Millenium vs Unicorns of Love, meccs óta nézem Csacsi meccseit. Nagyon sajnálom, hogy így döntött pedig szerintem jövőre még erősebben térhettek volna vissza és esélyesnek is tartottam őket, hogy elhódítsák LEC bajnoki címet. Köszönöm neki a megannyi felejthetetlen mérkőzést és továbbiakban kívánom, hogy a tervei megvalósuljanak.
    0 0 Válasz
    • Sirly 4 éve Aizen
      Ilyen rég követed és még mindig azt hiszed hogy lett volna esélyük egy FNC vagy egy G2 ellen? Wao!
      0 2 Válasz
      • Aizen 4 éve Sirly
        Igen, hittem benne, mivel ez a Splyce egy erős csapat. Humaniodnak még van hova fejlődnie viszont neki ez volt az első éve és a Worlds-ön már stabilabb volt, ha a holtszezonban fejlődik top mides lehet. Xerxe talán a LEC legjobb dzsungelese, Kobbe egy alulértékelt adc, de sztem ezt idén meg is mutatta, hogy ott van topok között. Norskeren idén meglett sokkal jobban teljesített, mint gondoltam, viszont ha cserélni kéne én őt cserélném. Csacsi meg mindig ott volt a legjobb toplanerek között, mindig stabil volt.
        0 0 Válasz
        • Sirly 4 éve Aizen
          Ajj ezek a sablonos szövegek :)) Rengeteg olyan csapatot láttunk a pórba hullni amik a legjobb játékosokból lettek kialakítva, ez a játék nem erről szól. Fontos a micro játék és a mechanika de ha már egyszer ott vagy az LEC-ben ezzel nem kell sokat foglalkozni, persze mindig van hova fejlődni. A macro játék, csapat összhang és döntéshozás, az ahol elvérzik mindenki a G2 ellen inkább, de az FNC is más szint bármelyik másik csapathoz képest. Szép dolog a hitbuzgalom de sok csalódáshoz vezethet, ajánlom inkább a realista világszemléletet, én is szeretem Csacsi már akkor szerettem amikor még nem is hallottál róla, de kell tudni a határokat :)
          0 1 Válasz
    • hi_im_lobotomy 4 éve Aizen
      Van az a pont, amikor eléred a magad elé kitűzött célt és kész. Ennyi - kifújt. Csacsinak a VB szereplés volt ez a cél. Igaza van, mikor úgy dönt: visszavonul. Ezt a játékot csak tűzzel - szívvel-lélekkel lehet sikerrel játszani.
      0 0 Válasz
  • DrSynclear 4 éve
    Èn 43 èvesen is az ő meccseit nèztem
    0 0 Válasz
  • hi_im_lobotomy 4 éve
    Lényegében miatta kezdtem el LoL-ozni. S5 elején mutatta meg barátom annak a szériának az összefoglalóját, amivel bejutottak Csacsiék az LCS-be és azt gondoltam, h egy játék ami ilyen elsöprő érzelmeket tud kiváltani az emberekből nem lehet rossz. Azóta 2500-nál is több meccset toltam bele a játékba és annak minden örömével és bánatával együtt sem csalódtam. Megérte minden perce. Remélem Csacsi is így érzi - mind büszkék vagyunk rá.
    0 0 Válasz
  • Tundererdo 4 éve
    Tavaly ilyenkor tűnt fel hogy legidősebb játékos legalábbis LECben. Streamen akkor még ez messzi dolognak tűnt. Nagyot változott a világ. Nem kerek ez ìgy vb szép volt de legalább allstarra meghívhatnák hogy azért kellemesebb emlékkel menjen mint skt vereség. Kiégés ellen szünetet kell tartani nem visszavonulni. Remélem azért találkozunk még neveddel. Mégha most bluerzor vagy más be is kerülne nem lenne ugyanaz. Uol is csacsi is extra dolog volt aminek akinek könnyen lehetett szurkolni. Így azért már kevésbé lesz kedve a magyarnak a LEChez
    0 0 Válasz
  • Deathwing 4 éve
    Sokszor említettem itt, hogy az idei év volt a legrosszabb Riotnál, de ezután már végképp az .Ezzel együtt azonban csalódtam Csacsiban ,mert ezt egy kicsi hazaárulásnak érzem .Szép dolog a cél,de ha egyszer meglett,akkor probálja még1x és nem lesz jobb,akkor elfogadom döntését,de igy ,árulásnak érzem . Okára azért kíváncsi lennék,mert anélkül nem szívom vissza, amit nem rég irtam .
    0 0 Válasz
    • hi_im_lobotomy 4 éve Deathwing
      Az ok egyértelműen csak az árulás lehet. Khm, szarkazmust félretéve: ez az árulós dolog kicsit erős volt, nem?
      0 0 Válasz
      • Deathwing 4 éve hi_im_lobotomy
        Sok Magyar szeretne részt venni egy lol vb ,és 1-nek sikerült, aki idén szép eredményt ért el , és ahelyett, hogymég1x próbálkozna, inkább elfut, na ez kibaszás minden Magyar drukkolónak . Véleményemet nem fogom visszaviszi, ameddig nem kapunk egy normális Magyarázatot.
        0 0 Válasz
  • Tundererdo 4 éve
    Az igazság az hogy szivesen megnézek egy vitality fanatic playoff meccset ha a másik oldalon vizicsacsi splyce van. De hogy Ő nincs így még egy UOL gaméért se lőném be a streamet. Szerethető magyar pali akire most gondolom többen neheztelnek pont ezért. Kicsit fura az egész hiszen lehet szünetet tartani mégha azon a szinten ez már azért tényleg véglegesnek tűnik pláne hogy eutop azért nagyon erősnek tűnik még második ligában is. Amit én nem értek ha tényleg ez volt csak cél akkor ezt már skt elleni game előtt is tuda. Könnyebb szebb lett volna ott úgy elbúcsúzni mint most nézni ki fejünkből hogy mi van? NA is lehetne egy kaland azt is elnézné ember. Kb szerintem ha lenne normális közvetìtés mumust is néznénk braziliából. Ha jött egy edzői ajánlat király még azt csapatot is lesnénk. Nyilván lehet szemèlyes probléma amit nem köt más orrára az ember de ez így azért elég hirtelen jött dolog amire azt mondja mindenki oké értjük tudomásul vettük szomorúak vagyunk sok sikert de legbelül mindenki why you do this mate why?
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!