Legyen Tiéd egy High Noon Darius skin és az Emerald chromája!

Legyen Tiéd egy High Noon Darius skin és az Emerald chromája!

Újabb nyereményjáték érkezik, ezúttal tőlem és a Riot jóvoltából!

Már több mint egy esztendeje, hogy elindult a League Partner Program, amivel a Riot szeretett volna kedveskedni kicsit nem csak a játékosoknak, de a stream nézőknek és persze a streamereknek. Aki bekerül ebbe a programba, az bizony időközönként ingyen jutalomhoz jut, azon felül, hogy a saját fiókján minden hőst és kinézetet felold neki a Riot Games.
Ezeket az ingyen jutalmakat pedig nem mások között osztom ki, mint a nézők és olvasók, tehát a követők között. Mivel jómagam is a hivatalos partnerek közé tartozom, így nekem is van lehetőségem időközönként nyereményjátékokat hirdetni. Ezúttal pedig nem mást lehet nyerni, mint a címben is már említett, High Noon Dariust. Különlegessége az ilyen nyereményjátékoknak, hogy a szerencsés győztes nem csak a skint, illetve szükség esetén a hőst kapja meg, hanem egy exkluzív chromát is mellé.

A chroma pedig azért különleges, mert a boltban semmilyen formában nem megvásárolható minimum 6 hónapig, azt követően is kizárólag a kék esszencia boltban megszerezhető, vagyis elég kevés ember fog ilyen kinézettel rohangálni.

A nyereményjátékban való részvételhez pedig nincs más dolgotok, mint jelentkezni a játékra az eredeti posztban. Ott találtok egy gleam.io linket, ahol minél több feladatot visztek végig, annál többször kerül a nevetek abba a virtuális kalapba, amiből majd a sorsolás történik.

Maga a sorsolás november 19-én délelőtt lesz az eredeti bejegyzésben, ahol 5 győztes lesz gazdagabb az említett nyereményekkel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!