LEC: Nem tudtak Csacsiék mit kezdeni az elszabadult Gwennel

LEC: Nem tudtak Csacsiék mit kezdeni az elszabadult Gwennel

Ismét a kalózkapitány került a magyar legenda kezei közé.

Egyre fogynak a meccsnapok az LEC 2022-es nyári alapszakaszában, így minden győzelem és vereség felértékelődik. Mivel nagyon-nagyon szoros a középmezőny, így még egyetlen csapat sem dőlhet hátra annak tudatában, hogy biztosan ott lesz a kieséses körben, ezzel párhuzamosan még minden együttesnek van esélye odaérni a top 6-ba. Igen, még annak a Team BDS-nek is, amelyik mindössze 1 Nexust döntött be a lejátszott 12 mérkőzésén. Vizicsacsi és az Astralis egy újabb vereséget szenvedett el, szám szerint már a 7-et, így a megosztott 7. helyen olvashatjátok a dánok nevét holtversenyben a Fnatickal (!) és az SK Gaminggel. A mai nap az AST ellenfele a Rogue lesz, amelyik sorozatban két vereséget gyűjtött be. A mai összecsapásokat 16:30-tól élőben, magyar nyelven követheted a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on!

SK Gaming vs Astralis (1-0)

Kifejezetten jól startoltak Csacsiék a németek ellen, az elmúlt hetekben gyenge korai szakaszos teljesítményt sikerült maguk mögött hagyni, voltak jó megmozdulásaik, miközben nem vették félvállról a farmolást sem. Főleg topon a Gangplank, valamint boton Kobbe Jinxe épített ki előnyt ösvényellenfelével szemben, amelyre lehetett építkezni. Egészen addig olajozottan működött a gépezet, amíg nem jött az a bizonyos Baron-fight. Hiába szerezte meg az Astralis a legfontosabb erősítést, menekülés helyett belementek egy harcba, amely végzetesnek bizonyult. Mind Kobbe, mind Dajor elpozícionálta magát, JNX Gwenje így át tudta vágni magát az ellenen.

Innen már nem volt visszaút, az SK köszönte szépen az ölébe hullt lehetőséget, megragadták és éltek vele. Xerxe hiába lopott Baront, Csacsi hiába szintezte le JNX-et, egyetlen csapatharc elég volt a vereséghez.

A koronavírussal hadakozó Vizicsacsinak, valamint a csapattársaknak nincs ideje igazán keseregni ezen a kisebb "throwon", ma a Rogue ellen kell helytállniuk a Szurdokban. Az előző három split alapszakaszának győztesen kisebb megtorpanáson ment keresztül, minden magyar rajongó abban bízik, hogy Malrangék folytatják mag ezt a gyengélkedést.

LEC 2022 Summer Split - 11. nap menetrendje

17:00-tól MSF vs SK

18:00-tól AST vs RGE

19:00-tól MAD vs XL

20:00-tól FNC vs BDS

21:00-tól G2 vs VIT

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nyer ma az Astralis a Rogue ellen?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.