LEC: Gyógyulj meg Vizicsacsi!

LEC: Gyógyulj meg Vizicsacsi!

Betegséggel küzd a veterán magyar topos, így kell majd játszania a hétvégén.

Az Astralis hivatalos közleményt adott ki arról, hogy az LEC 2022-es nyári szezonjának következő hétvégéjén nem lesznek ott Berlinben, ugyanis Kiss "Vizicsacsi" Tamást COVID-19-re pozitív tesztet produkált. A legeredményesebb magyar League of Legends-játékos már korábban jelezte a közösségi média oldalán, hogy kisebb betegséggel küzd, mostanra derült ki, hogy koronavírussal fertőződött meg.

Ennek értelmében az Astralis vs SK Gaming (péntek 18:00-tól), valamint Rogue vs Astralis (szombat 18:00-tól) összecsapásokat Csacsiék a saját gaming házukból, Giliusék és Larssenék a berlini stúdió mögött kialakított szobából játsszák le. A magyar legenda nem az első, akit elkapott a vírus, néhány héttel ezelőtt Haru (VIT) és Agresivoo (BDS) fertőződött meg.

A dán együttes jelenleg a tabellán a megosztott 6-7-8. helyet foglalja el, ezért minden győzelemre óriási szükségük van. Még 7 Bo1-es összecsapás vár az egész mezőnyre, legalább 8, de inkább 9 győzelemre van szükség ahhoz, hogy a rájátszást érő helyek valamelyikét megkaparintsák az együttesek. Ami biztos, hogy ilyen szoros már nagyon rég volt az LEC, a Rogue és a MAD Lions mellett nehéz olyan csapatot említeni, amelyik biztosan ott lesz majd a playoffban.

Az egész szerkesztőség és minden LoL-os nevében mihamarabbi gyógyulást kívánunk Vizicsacsinak!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted hány győzelmet szereznek Csacsiék a hétvégén?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.