LoL: Blitzcrank rossz napja, avagy

LoL: Blitzcrank rossz napja, avagy "impostor" van közöttünk

Vannak azok a napok, amikor jót akarsz a csapatodnak, de végül minden félresikerül.

A League of Legendsben kevés olyan karakter van, amelyik egyetlen jól irányzott képességgel el tudja dönteni a mérkőzéseket. Ha fel kéne sorolni néhány ilyet, akkor bizonyára eszetekbe jut Orianna és az ultija, Malphite a berobbanásával, Fiddlesticks a Varjúviharral vagy Ashe a Kristálynyíllal. Ezek mindegyike olyan nagy hatást képes kifejteni, hogy jelentős töltési idővel rendelkezik, valamint csak 6-os szinttől elérhetőek. Van azonban egy hős, amelyik már 1-es szinttől kezdve tudja terrorizálni az ellenséges csapatot.

Ő nem más, mint a Viktor által épített robot, Blitzcrank. A rengeteg cc-vel rendelkező támogató hosszú karjával csak egyszer kell jól kirántani az ellenség soraiból azt a hőst, amelyiket utána gyorsan el lehet tüntetni. Valami hasonló játszódhatott le az alábbi videó főszereplőjében is, azonban arra nem gondolt, hogy ebben a helyzetbe Aatrox inkább megköszöni az invitációt, minthogy megijedjen a torony alá rántástól.

Az ilyen szerencsétlen helyzetek elő-előfordulnak, azonban ritkán lesz az a végeredmény, hogy egyetlen képességgel double killt szerez a enemy toposa. Aatrox köszönte szépen a lehetőséget, majd angolosan távozott. Ettől függetlenül még mindig az egyik legnagyobb carry potenicállal bíró támogatónak számít Blitz alacsonyabb ELO-ban, ha az ellenfélben nincsenek Amumuk, Dariusok és hasonló förmedvények, akik kifejezetten remélik, hogy őket találja el a Rocket Grab.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb lövész Blitzcrank mellé?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.