Mókás és egyben ciki bakit vétettek a Sárkányok háza legújabb részében

Mókás és egyben ciki bakit vétettek a Sárkányok háza legújabb részében

Hihetetlen, hogy egy ilyen hiba benne maradt a sorozatban.

Még talán le sem csengett a Trónok harca láz, mikor is bejelentették a nagy volumenű történet spin-off sorozatát, a Sárkányok házát. Azóta pedig felgyorsultak az események, az idő csak úgy repül, így nem véletlen, hogy már három epizód is napvilágot látott az új szériából. Egész jól rajtolt, az Egyesült Államokban például 10 millióan voltak kíváncsiak a nyitányra, bár ettől függetlenül olvasni hideget meleget az új alkotásról. Mindenesetre már a Trónok harca sem volt mentes a hibáktól, az egyik ilyen egy sor mémet szült annak idején. Talán még most is emlékszik mindenki, ha csak annyit írunk, hogy Starbucks-os pohár.

A nagyjából 200 évvel a Trónok harca cselekménye előtt játszódó Sárkányok háza alkotói is igyekeznek azért jelezni, ahol csak lehet, hogy nem akarnak finomkodni a karakterekkel és a cselekménnyel. Azt viszont le lehet szögezni, hogy az idő pörgősebben múlik, hiszen itt már egy-két epizód között is évek telnek el. Ennek köszönhető, hogy egyre komolyabb betegségben szenvedő Viserys király ez idő alatt elveszítette néhány ujját is. Ezt úgy oldották meg, hogy a színész, Paddy Considine a forgatások alatt egy zöld kesztyűt viselt, így a VFX-es szakembereknek nem lett volna nehéz dolga eltüntetni azokat a bizonyos ujjakat. Azonban ez elfelejtődött, ezért az következő jelenet bent maradt a sorozatban:

Valószínűleg ezt javítják majd, de alighanem most is záporozni fognak a mémek a világ minden tájáról. Hogy ez jót tesz-e a szériának vagy sem, az majd a jövőben kiderül. Mindenesetre jelenleg a Metacriticen 68 pontot adtak a kritikusok a House of the Dragon-nak, míg 6.8-ra értékelték a rajongók, miközben ugyanezek a számok Rotten Tomatoes-on 85% és 84%.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!