A HBO máris berendelte a Sárkányok háza 2. évadát!

A HBO máris berendelte a Sárkányok háza 2. évadát!

A premier rekordnézettsége megtette hatását és nem maradunk Targaryenek nélkül a jövőben. 

A Trónok harca utolsó évadának elbaltázása után a rajongóbázis apátiába süllyedt és sokan úgy voltak vele, hogy hallani sem akarnak többet Westerosról. A megfilmesítési jogokat birtokló HBO persze nem szerette volna elengedni az aranytojást tojó sárkányt ezért megfűzték George R.R. Martint, hogy adaptálhassák a Targaryen ház belviszályáról szóló regényét, a Tűz és vért és bumm, így született a Sárkányok háza széria. Kicsit spoileres kibeszélőnket az alábbi cikkben találjátok, jó olvasgatást!

Az alkotás egyébként több mint 200 millió dollárból készült, ami minden egyes képkockán meglátszik, ehhez pedig iparági pletykák alapján még jön nagyjából 100 millió dollárnyi marketing költség, szóval nyugodtan kijelenthetjük, hogy a csatorna nem spórolt semmin. A készítők és a HBO számítása szerencsére bejött és az első rész minden idők legnagyobb HBO-s nyitányát produkálta, ezért a napokban hivatalosan is bejelentették, hogy berendelték a második évadot.

Érdekesség, hogy a széria eddig igencsak pozitív fogadtatásban részesült a kritikusok és a közönség részéről is, előbbiek 83%-ra, míg utóbbiak 85%-ra értékelték a Rotten Tomatoes oldalon, ami egy erős kezdést jelent, igaz lehet még hová fejlődni. A premier persze csak egy könnyed felvezetés volt, ami csak elhelyezte a dolgokat térben és időben, bemutatva a főszereplőket és megalapozva az alapkonfliktust, szóval a java még csak hátra van. Nektek hogy tetszik egyébként a Sárkányok háza? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!