Mission Impossible 7: Ilyen őrült promócióra is csak Tom Cruise képes

Mission Impossible 7: Ilyen őrült promócióra is csak Tom Cruise képes

Több száz méter magasan egy valódi repülőből kilógva „mesélt” a nézőknek az új filmről.

Amerikában nem újdonság, ha különleges módon igyekeznek népszerűvé tenni egy új filmet, de ez a mostani felhívás azért még ott is extrémnek számít. Az történt ugyanis, hogy tavasszal megrendezték a Las Vegas-i CinemaCont, ahol természetesen a főszerepet a filmes hírek kapták. A jelenlévőknek bemutatták a Mission Impossible filmsorozat hetedik részének első előzetesét.

A kilátogatók nagy bánatára akkor Tom Cruise, a mozi főszereplője nem tudott részt venni, hiszen Dél-Afrikában dolgozott a nyolcadik epizódon, ennek ellenére egy őrült ötlettel rukkolt elő, hogy miként promózhatná mégis a hetedik részt. A remek formában lévő színész egy repülőgépről jelentkezett be. Ez önmagában nem lenne nagy durranás, viszont a gép több száz méter magasan repült, Cruise pedig a biztonságot jelentő pilótfülkéből kilógva jelentkezett be.

Közli a rajongókkal, hogy ő szeretett volna ott lenni a Los Angeles-i eseményen, de sajnos a munkálatok miatt mégsem tudta megoldani az utazást. Majd megemlítette a moziüzemeltetőket is, hiszen egyértelműen a nagy vászonra gyártják alkotásaikat, hogy megtiszteljék a csodálatos közönségüket. Persze ezt még megfejelték azzal, hogy a Mission Impossible 7-8. forgatókönyíró és rendezője, Christopher McQuarrie is megjelenik egy duplafedeles géppel, majd közli a főszereplővel, hogy fogytán az üzemanyag, szóval nem ártana, ha munkára fogná magát, előtte azonban ossza meg a jó hírt a rajongókkal. Ez pedig az volt, hogy a helyszínen láthatják az MI7 előzetesét, illetve a Top Gun: Maverick premierjét is megtekinthették.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!