Magyar nyelvű előzetest kapott a Mission: Impossible – Leszámolás első felvonása

Magyar nyelvű előzetest kapott a Mission: Impossible – Leszámolás első felvonása

A jövő nyáron érkező alkotás pontot tesz Ethan Hunt történetének végére. 

Tom Cruise közel a 60-hoz sem képes visszavenni a tempóból és filmjeiben továbbra is saját maga végzi a kaszkadőri munkát. A színésznek idén a Top Gun: Maverick című alkotás lesz az egyetlen, viszont előreláthatólag nagyot szóló dobása, amiben újra magára ölti a rakoncátlan vadászpilóta szerepét. A nálunk május 26-án debütáló filmet a külföldi sajtó igencsak szerette és egyes nagy múltú szaklapok úgy fogalmaztak, hogy bizonyos szempontból sokkal jobb, mint az 1986-ben megjelent eredeti. 

A Top Gun folytatás mellett egyébként a színész a két felvonásúra tervezett Mission: Impossible – Leszámolás filmekkel foglalatoskodott az elmúlt néhány évben, a koronavírus világjárvány azonban rendesen megkeserítette a munkát. Volt egy olyan pont, ahol a projektet kisebb botrány övezte, ugyanis Cruise-ról előkerült egy felvétel, amin magából kikelve osztotta le a járványügyi szabályokat nem betartó stábtagokat. A produceri feladatokat ellátó sztár persze később bocsánatot kért és úgy fogalmazott, hogy nagyon stresszes időszak volt számára. Nos, az erőfeszítések úgy tűnik kifizetődtek, ugyanis a Leszámolás első előzetese őrületes akcióbombát ígér. 

Cruise mellett egyébként a filmben visszatér majd Rebecca Fergusson, Simon Pegg, Vanessa Kirby, továbbá Ving Rhames is, ráadásul az első rész egyik negatív szereplőjének számító, Henry Czerny által alakított Eugene Kittridge is feltűnik majd. Ezen kívül csatlakozott a stábhoz a Marvel két üdvöskéje, Hayley Atwell és Pom Klementieff, de Shea Whighamet és Rob Delaneyt is láthatjuk. A premier előreláthatólag 2023. július 13., a második rész pedig 2024-ben kerül a mozikba. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!